اموزش-پخت-ماکرون

طرز تهیه ماکرون فرانسوی

5/5 - (7 امتیاز)

خب خب نوبتی هم باشه نوبت یه شیرینی فانتزی و عالیه . امروز طرز تهیه ماکرون فرانسوی رو داریم :

مواد لازم برای تهیه ماکرون فرانسوی :
  • پودر بادام : 60 گرم
  • سفیده تخم مرغ : 45 گرم
  • پودر قند : 60 گرم
  • شکر دانه ریز : 45 گرم
  • رنگ خوراکی :چند قطره
  • وانیل : نوک قاشق

قبل از هرکاری باید سفیده های تخم مرغ را در ظرفی قرار داده و روی آن را با سلفن ببندید .
با خلال دندادن سه تا سوراخ روی آن بزنید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا رطوبتش گرفته شود.

ماکرون-خوشمزه

سفیده ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
سفیده ها را با دور تند همزن میزنیم تا سفت شود سپس شکر را تدریجی اضافه میکنیم و بعد رنگ خوراکی و وانیل را اضافه میکنیم .


سفیده ها را با دور تند همزن میزنیم تا سفت شود سپس شکر را تدریجی اضافه میکنیم و بعد رنگ خوراکی و وانیل را اضافه میکنیم .

در طرف دیگر پودر قند و پودر بادام را باهم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید آرام بهم بزنید اصلا عجله نکنید ! ( این مرحله خیلی مهمه)

در حدی که مواد خیلی شل یا خیلی سفت نباشد کافیه !

در کف فر کاغذ روغنی انداخته(از مت مخصوص ماکرون هم میتوانید استفاده کنید) سپس مواد را در قیف ریخته و با ماسوره ساده روی محل مورد نظر پایپ کنید .

سینی را دو الی سه بار روی زمین بکوبید تا حباب مواد خارج شود سپس 30 الی 45 دقیقه به آن ها استراحت دهید .

برای تست ، نوک انگشت را به مواد بزنید اگر نچسبید آماده است که در فر قرار بگیرد .

به مدت نیم ساعت در فر 130 درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم و بعد از پخت اجازه میدهیم که خنک شود .

دو به دو آن ها را به صورت ساندویچ در آورده و برای فیلینگ میتواند از گاناش تلخ ، خامه ، کرمفیل ، کارامل و…  استفاده کرد .

ماکرون ها را 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا جا بیوفتد .