سوسیس-خانگی

سوسیس خانگی خوشمزه

5/5 - (7 امتیاز)

امروزه زیاد از ضرر و سرطان زا بودن سوسیس کالباس ها میشنویم . امروز طرز تهیه سوسیس خانگی رو داریم که مزه اش با سوسیس های بیرون مو نمیزنه و مهم تر از همه اینکه از سلامتش مطمین ایم .

سوسیس خانگی مامامی :

مهم ترین ادویه برای تهیه سوسیس پودر پاپریکا تازه است که طعم و مزه بی نظیری به سوسیس میده ، بعدش پودرسیر و پیازه که بهتره به صورت خانگی تهیه شده باشه ، اندازه ادویه ها و مواد خشک هم بسته به ذائقه خودتون بستگی داره .

مواد لازم :

  • پودر نشاسته : 3 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید : 2 قاشق غذا خوری
  • پودر آب پنیر یا شیر خشک(یا مخلوط هر دو) : 3 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • آب یخ : سه چهارم لیوان
  • روغن مایع : یک سوم لیوان
  • ران مرغ یا گوساله بدون استخوان : ششصد گرم
  • سیر : 1 الی 2 حبه به صورت رنده ریز یا پوره
  • سس گوجه : 1 قاشق غذا خوری
  • کاور سوسیس : حدود 2 متر

ادویه : 2 قاشق مربا خوری پودر پاپریکا ، نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هر کدام 1 قاشق مربا خوری ، پودر زنجبیل ، دارچین و آویشن هر کدام نصف قاشق مربا خوری و فلفل سیاه و فلفل قرمز تند هم به دلخواه ، جوز هندی و پودر هل هم هر کدام یک سوم قاشق چای خوری ، پودر میخک نوک قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را دوبار با درجه ریز چرخ کنید سپس با درپوش 3 الی 4 ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا کاملا سرد شود .
تخم مرغ هم بلافاصله بعد از خارج کردن از یخچال استفاده کنید زیرا تمام مواد باید به صورت سرد استفاده شوند .

آرد و ادویه ها را باهم مخلوط کنید ، سپس گوشت ، سس ، تخم مرغ ، سیر ، روغن مایع را در غذا ساز میکس کنید بعد نصف آب یخ را اضافه کنید .

مخلوط آرد و ادویه هه را اضافه کنید و 2 دقیقه میکس کنید .
اگر سفت بود نصف دیگر آب یخ رو اضافه کنید. این مخلوط نباید خیلی سفت یا شل باشد .

مواد را در قیف ریخته و در کاور مخصوص سوسیس تزریق کنید .

اندازه کاور را در اندازه 40 سانت برش بزنید . دوسر کاور را با نخ محکم ببندید ، ابتدا چند بار خوب بپیچید سپس با نخ ببندید و چند بار گره بزنید .

سوسیس ها را در آب در حال جوش با حرارت متوسط بیندازید(اب باید ریز جوش بخورد) به طوری که در ظرف باز باشد و اجازه دهید 45 دقیقه بپزد .

بعد از پخت سوسیس ها را سریع در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند و بعد 24 ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه ها خوب به خور هم بروند سپس مصرف کنید .

مدت زمان مصرف : به مدت یکماه میتوانید فریز کنید .

نوش جان