دونات مرغ

اگه دارین فکر میکنین که شام چی بزارم ؟ یا خیلی وقته دنبال طرز تهیه دونات مرغ طبق دستور اصلی هستید؟ و یا چند شب پیش خونه کسی دونات مرغی خوردید که تا حالا نخورده بودید. باید بدونید که دونات مرغ از جمله غذاهای خوشمزه ایه که خیلی سریع حاضر میشود و در بین بچه ها طرفداران بسیاری دارد. یه غذای فوری و ساده و خوشمزه که برای تهیه کردنش مواد زیادی نیاز نیست ولی باید فوت های کوزه گریش رو بدونید.

مطالب مرتبط:

– دستور تهیه ناگت مرغ

– طرز تهیه دلمه برگ ختمی

– دستور پخت دسر عربی (دستور دسر عربی)

– طرز تهیه سوپ جو با شیر مناسب افطار

مواد لازم برای دونات مرغ :

  • سینه مرغ چرخ شده : یک عدد 
  • نان تست : هشت ورق 
  • سیب زمینی : یک عدد 
  • تخم مرغ : دو عدد 
  • جعفری، تره و پیازچه ریز خرد شده : یک پیمانه
  • شیر : به میزان لازم 
  • نمک، فلفل، آویشن و ادویه : به میزان لازم 
  • سیر رنده شده سه تا چهارحبه
  • روغن سـرخ کـردنی : به میزان لازم 
  • آرد سوخاری : به میزان لازم

طرز تهیه دونات مرغ :

طرز تهیه دونات مرغ : نان‌های تست را در شیر خیس کرده و اجازه می‌دهیم تا نرم شود .

سپس با دست فشار می‌دهیم و شیر اضافه آن را می‌گیریم .(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست)

سینه مرغ را  چرخ می‌کنیم .

سیب‌زمینی  پخته شده را نیز چرخ می‌کنیم ، سپس مرغ، نان تست و سیب‌زمینی و سیر را مخلوط کرده، سبزی‌ها را به آنها افزوده و تخم‌مرغ‌ها را نیز می‌افزاییم .

ادویه های دونات مرغ : نمک، فلفل، آویشن و ادویه‌کاری را هم اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در آرد سوخاری می‌غلتانیم، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم ، غذای شما آماده است.

این طرز تهیه دونات مرغ طبق دستور اصلی کتاب آشپزی جهان نوشته شده که یکی از بهترین روش های پخت و طبخ دونات مرغ است.
مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه + 17 =