دونات مرغ

اگه دارین فکر میکنین که شام چی بزارم ؟ یا خیلی وقته دنبال طرز تهیه دونات مرغ طبق دستور اصلی هستید؟ و یا چند شب پیش خونه کسی دونات مرغی خوردید که تا حالا نخورده بودید. باید بدونید که دونات مرغ از جمله غذاهای خوشمزه ایه که خیلی سریع حاضر میشود و در بین بچه ها طرفداران بسیاری دارد. یه غذای فوری و ساده و خوشمزه که برای تهیه کردنش مواد زیادی نیاز نیست ولی باید فوت های کوزه گریش رو بدونید.

مطالب مرتبط:

– دستور تهیه ناگت مرغ

– طرز تهیه دلمه برگ ختمی

– دستور پخت دسر عربی (دستور دسر عربی)

– طرز تهیه سوپ جو با شیر مناسب افطار

مواد لازم برای دونات مرغ :

  • سينه مرغ چرخ شده : يك عدد 
  • نان تست : هشت ورق 
  • سيب زميني : يك عدد 
  • تخم مرغ : دو عدد 
  • جعفري، تره و پيازچه ريز خرد شده : يك پيمانه
  • شير : به ميزان لازم 
  • نمك، فلفل، آويشن و ادويه : به ميزان لازم 
  • سیر رنده شده سه تا چهارحبه
  • روغن سـرخ كـردني : به ميزان لازم 
  • آرد سوخاري : به ميزان لازم

طرز تهیه دونات مرغ :

طرز تهیه دونات مرغ : نان‌هاي تست را در شير خيس كرده و اجازه مي‌دهيم تا نرم شود .

سپس با دست فشار مي‌دهيم و شير اضافه آن را مي‌گيريم .(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست)

سينه مرغ را  چرخ مي‌كنيم .

سيب‌زميني  پخته شده را نيز چرخ مي‌كنيم ، سپس مرغ، نان تست و سيب‌زميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي‌ها را به آنها افزوده و تخم‌مرغ‌ها را نيز مي‌افزاييم .

ادویه های دونات مرغ : نمك، فلفل، آويشن و ادويه‌كاري را هم اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم.

از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري مي‌غلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم ، غذای شما آماده است.

این طرز تهیه دونات مرغ طبق دستور اصلی کتاب آشپزی جهان نوشته شده که یکی از بهترین روش های پخت و طبخ دونات مرغ است.
مطالب مشابه

پاسخی بگذارید