طرز تهیه دلمه برگ ختمی

از گذشته یکی از غذاهای سنتی و پر طرفدار ایرامی دلمه بوده است. دلمه انواع گوناگونی دارد. مشهور ترین دلمه، دلمه برگ مو است. اما ما در اینجا می خواهیم به شما ” طرز تهیه دلمه برگ ختمی ” نوع جدید دلمه ای رو آموزش بدیم که علاوه بر یک غذای خوشمزه، داروی علاج بیماری های بسیار است.

مواد لازم:

  • عدس، لپه، نخود : دو پیمانه
  • برنج ایرانی : نیم کیلو
  • پیاز متوسط : ۱عدد
  • گوشت گوسفندی چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
  • سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) : یک کیلو
  • آبغوره به عنوان چاشنی : ۱لیوان
  • ادویه و نمک دریا : به مقدار لازم
  • روغن ارده کنجد : ۲۰۰گرم
  • برگ گل ختمی : نیم کیلو


طرز تهیه دلمه برگ ختمی :

ابتدا پیاز را تفت داده گوشت را نیز با پیاز کمی تفت می دهیم ادویه ها را اضافه کنید. برنج و عدس و لپه ای که از قبل جداگانه پخته اید را به مواد اضافه نمایید. خوب مخلوط کنید. کمی که مواد خنک شد سبزی های معطر که خرد شده اند را با کل مواد مخلوط کنید. سپس در برگ ها بپیچید و بعد در قابلمه چیده. چاشنی را بریزید و برای مدت دو ساعت با حرارت کم بپزید.

نکته:

کسانیکه دلمه را ترش دوست ندارند می توانند سرکه طبیعی و شیره انگور را مخلوط کنند و ب طعم دلخواه برسند.

خواص:

  • غذایی فوق حکیمانه است
  • مفید در درمان گاز گرفتگی و سوختگی
  • مفید در درمان سرطان و کاهش وزن
  • درمان کننده مشکلات تنفسی و برونشیت
  • درمان یبوست ،بیماری کبد و علایم سرماخوردگی
مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

13 − 2 =