طرز-تهیه-ناگت-مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ : اگر شما هم از طرفداران سر سخت غذا های فست فود هستید و حتی در زمان اشپزی هم به درست کردن این غذا ها فکر میکنید امروز برای شما اموزش تهیه ناگت مرغ را قرار میدهیم و به میزان …

4.8/5 - (9 امتیاز)

طرز تهیه ناگت مرغ : اگر شما هم از طرفداران سر سخت غذا های فست فود هستید و حتی در زمان اشپزی هم به درست کردن این غذا ها فکر میکنید امروز برای شما اموزش تهیه ناگت مرغ را قرار میدهیم .

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ :

سینه مرغ ۴۰۰ گرم حدودا یک سینه مرغ متوسط

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ تا ۳ حبه

پنیر پیتزا رنده شده ۲۵ گرم حدودا نصف لیوان

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری (جاش سس مایونز هم می تونین استفاده کنین )

پودر پفک نمکی نصف لیوان (همون پفک نمکی های خودمون که آسیاب بشه ، قابل حذفه فقط به خاطر رنگش و شباهتش به ناگت های بیرونی استفاده میشه )

پودر سوخاری نصف لیوان

نمک و زردچوبه به میزان لازم

مطالب مشابه دیگر :

– طرز تهیه مرغ سوخاری ویژه مامای + فوت و فن پخت

– رژیم لاغری دانمارکی و رژیم کانادایی ۱۵ روزه

– آیا غذاهای سرخ کردنی سرطان زا هستند ؟

طرز تهیه ناگت مرغ :

سینه مرغ را با چرخ گوشت چرخ کنید .

می توانید چرخ هم نکنید و همه را در غذاساز بریزید .

پیاز را رنده ریز خرد کنید و کمی آب آن را بگیرید .

سیر را هم رنده کنید .

در غذاساز سینه مرغ چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و پنیر پیتزا و سس خردل و نمک و زردچوبه را بریزید و خوب میکس کنید .

می توانید کمی آرد سوخاری هم اگر مایل بودید داخل مواد بریزید .

اگر غذاساز در دسترس ندارید می توانید همه مواد را مخلوط کنید و چرخ کنید تا خوب میکس شوند .

پفک نمکی ها را آسیاب کنید و با پودر سوخاری مخلوط کنید .

اگر خودتان در خانه سوخاری درست می کنید و نان باگت خشک را پودر کردید در آن از ادویه جات دلخواه نمک و پودر سیر و فلفل و … نیز استفاده کنید .

اگر مانند ما آماده از بیرون تهیه کردید (من مارک تردک استفاده می کنم ) نیاز نیست ،

خودشون ادویه دارن باز مایل بودید می توانید بریزید .

در ظرفی کمی از پودر پفک نمکی و سوخاری بریزید و روی موادتان را پهن کنید .

روی مواد از پودر پفک نمکی و سوخاری بریزید یک لایه باز کرنید . حالا قالب بزنید ، می توانید حتی از ته یک استکان یا لیوان استفاده کنید .

یک ساعت یخچال قرار دادم .

داخل یک ظرف روغن بریزید ، نیاز نیست خیلی هم زیاد باشد .

حرارت باید کم باشد و روغن هم داغ باشد .

ناگت مرغ ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید حدودا ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد تا مغز پخت شود .

بعد در یک آبکش یا پارچه پهن کنید تا روغن ناگت مرغ ها گرفته شود و بعد داغ سرو کنید .

با مواد بالا تقریبا ۱۵ عدد ناگت مرغ خواهید داشت .

می توانید قالب بزنید و در فریزر بگذارید ، هر وقت که وقتِ کمی دارید از فریزر آن هه را در بیاورید و سرخ کنید .

نوش جان