طرز-تهیه-سوپ-جو-شیر

طرز تهیه سوپ جو با شیر مناسب افطار

سوپ جو پرک یا سوپ جو سفید یکی از مشهور ترین و معروف ترین سوپ در بین کدبانو های ایرانی است. در ادامه می‌توانید طرز تهیه سوپ جو را در سایت مامامی بخونید.با توجه به اینکه امسال نیز مانند چند سال …

5/5 - (7 امتیاز)

سوپ جو پرک یا سوپ جو سفید یکی از مشهور ترین و معروف ترین سوپ در بین کدبانو های ایرانی است. در ادامه می‌توانید طرز تهیه سوپ جو را در سایت مامامی بخونید.

با توجه به اینکه امسال نیز مانند چند سال گذشته، ماه رمضان در فصل گرما قرار دارد و با روزهایی طولانی رو برو هستیم، و فاصله ی افطار و شام بسیار کوتاه است، توصیه می،شود افطار خود را با غذاهای سبک و آبکی مثل سوپ و آش باز کنید.

غذاهای سبک و آبکی همچون انواع آش ها و سوپ ها که می‌توانند در عین سادگی و پر انرژی بودن حاوی مواد مورد نیاز و آب برای بدن در این ماه مبارک باشه. یکی از این سوپ ها سوپ جو است که یکی از مشهور ترین سوپ های معروف بین مردم است.

طرز تهیه سوپ جو یا سوپ جوپرک

مقداری بلغور جو را بپزید و به آن هویج رنده شده درشت، و قارچ های ورقه شده را اضافه کنید.
در ظرف دیگری سه قاشق آرد را با یک پیمانه شیر مخلوط کرده و حرارت دهید تا یکدست شود، سپس مقداری کره و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید.

حالا سس آماده را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید و جعفری خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
این سوپ را میتوانید با جوپرک نیز بپزید و با آب لیموی تازه میل کنید.

برای دیدن باقی دستورات آشپزی ایرانی روی این لینک کلیک کنید.