طرز تهیه خوراک گل کلم

طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی

گاهی اوقات از غذا های برنجی خسته میشوید و به فکر یک غذای نونی و جدیداید ، پیشنهاد امروز من به شما خوراک گل کلم . سالاد گل کلم به دلیل داشتن گل کلم به شما در هضم بهتر غذا کمک میکنه …

5/5 - (7 امتیاز)

گاهی اوقات از غذا های برنجی خسته میشوید و به فکر یک غذای نونی و جدیداید ، توی این پست میخواهیم طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی را آموزش بدهیم

سالاد گل کلم به دلیل داشتن گل کلم به شما در هضم بهتر غذا کمک میکنه و سیستم ایمنی بدن شما رو تقویت میکنه .
در ضمن در زیبا تر شدن پوست شما نیز تأثیر گذار است.

مواد لازم برای تهیه خوراک گل کلم با سیب زمینی و گوشت :

(مقدار مواد گفته شده مناسب برای 6 نفر است)

  • گل کلم کوچک : 1 عدد
  • هویج بزرگ : 3 عدد
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • لوبیا چیتی : 2 پیمانه
  • گوشت گوسفندی : نیم کیلو
  • رب گوجه فرنگی : 2 ق غ
  • ادویه ها : زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، چوب دارچین
  • همچنین میتوان از 2 عدد سیب زمینی متوسط نیز استفاده کرد .

طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت :

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و کمی در تابه تفت دهید تا سبک شود ، سپس ادویه ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید .

بعد گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید ، سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شود و روغن قرمز رنگ شود .

دولیتر آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت ها کاملا پخته شوند .

طرز تهیه خوراک گل کلم
طرز تهیه خوراک گل کلم

بعد از پختِ گوشت ، لوبیا چیتی را که از قبل نیم پز شده است را به خوراک اضافه کنید و نیم ساعت زمان دهید تا با بقیه مواد پخته شود .

در تابه گل کلم را تکه تکه کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید سپس در همان تابه هویج را به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید .

هویج سرخ شده را به خوراک اضافه کنید و بیست دقیقه به آن زمان دهید تا پخته شود .

در مرحله آخر گل کلم ها را به خوراک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گل کلم ها له نشود و ده دقیقه دیگر صبر کنید تا به خوبی جا بیوفتد .

همچنین میتوان سیب زمینی ها را به صورت قطعات 1 در 1 خرد کرد و به مواد بالا اضافه کرد .

نکته ها :

گل کلم و هویج به کمک سرخ شدن در غذا له نمیشوند و به هیچ عنوان روغن به خود در زمان سرخ شدن جذب نمیکنند .

در صورت تمایل میتوانید در هنگام سرو غذا از آبلیمو هم استفاده کنید .

اگر تمایلی به چوب دارچین ندارید میتوانید آن را حذف کنید .

لوبیا چیتی را از قبل بجوشانید تا نفخ آن گرفته شود و رنگ غذا را بد نکند ، میتوانید هنگام پخت آن کمی زیره اضافه کنید تا نفخش بهتر گرفته شود .

نوش جان