طرز-تهیه-خورش-مرغ-و-انار

طرز تهیه خورش مرغ و انار ،غذایی خوشمزه و متفاوت + نکات طلایی

طرز تهیه خورش مرغ و انار از جمله غذاهای شمالی ایست که مربوط به استان مازندران میباشد که با داشتن مواد مقوی جزو غذاهای پرخاصیت محسوب میشود که از گذشته تا به حال طرفداران زیادی داشته…

5/5 - (10 امتیاز)

طرز تهیه خورش یا خورشت مرغ و انار از جمله غذاهای شمالی ایست که مربوط به استان مازندران میباشد که با داشتن مواد مقوی جزو غذاهای پرخاصیت محسوب میشود .

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و انار :

  • روغن زیتون : دو ق غ
  • مرغ : یک عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا : یک ق چ
  • پیاز : دو عدد
  • سیر : چهار حبه
  • فلفل چیلی قرمز : یک عدد
  • گشنیز : دو ق غ
  • پوره گوجه فرنگی : یک و نیم پیمانه
  • رب انار : چهار ق غ
  • آب انار : یک لیوان
  • دانه انار : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ و انار :

طرز تهیه خورش (خورشت) مرغ و انار : مرغ را تمیز بشویید و خرد کنید ، پیاز را هم پوست گرفته و نگینی خرد کنید .

حبه های سیر را پوست گرفته و به ریز ریز خرد کنید .

فلفل چیلی و گشنیز را هم خرد کنید .

روغن را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا گرم شود .

به تکه های مرغ فلفل سیاه و پودر پاپریکا و کمی نمک بزنید و آن ها را در روغن قرار دهید تا سرخ شوند و به رنگ قهوه ای در آیند .

مطالب دیگر :

طرز تهیه ته چین بوقلمون رو بلدی ؟ از کلسترول کم این غذا خبر داری ؟

– طرز تهیه کاپ کیک آلبالو + خواص جالب آلبالو + نکات مهم

طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر برای افراد دیابتی

طرز تهیه خورش مرغ و انار : بعد از سرخ شدن مرغ ها آن ها را از قابلمه بیرون آورید و کنار بگذارید .

در تابه ای روغن بریزید پیاز های خرد شده را در آن بریزید و تفت دهید تا زمانی که پیاز ها نرم شوند .

در مرحله بعدی فلفل چیلی و سیر و گشنیز را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید . 

سپس  پوره گوجه فرنگی، آب انار و رب انار را هم به بقیه مواد اضافه کنید .

مقداری نمک و فلفل سیاه هم به مواد در تابه اضافه کنید و آن ها را با هم ترکیب کنید.

حال وقت اضافه کردن  تکه های مرغ است ، سپس در ظرف را گذاشته و ظرف را روی حرارت کم قرار دهید .

اجازه دهید خورش مرغ و انار  حدود چهل پنج دقیقه پخته شود تا مرغ های موجود در خورش کاملا مغز پخت شوند و خورش غلیظ شود .

توجه داشته باشید که در هنگام پخت خورش مرغ و انار حتما آن را چک کنید که ته نگیرد .

برای تزیین این خورش میتوانید چند دانه انار روی این خورش بریزید و از خوردن آن لذت ببرید .

این خورش را میتوانید در کنار پلو میل کنید که میتوانید در هنگام طبخ برنج به آن مقداری گیشنیز تازه اضافه کنید.