ابتدا پودر ژلاتین را آب بپاشید تا اسفنجی شود وسپس بصورت بن ماری روان کنید(رو سماور یا بخار کتری) سپس شیر را در قابلمه بریزید وپودر کرم کارامل و پودر کافی میکس یا پودر نسکافه را به …

طرز تهیه دسر عربی (دستور دسر عربی)
دسر عربی یکی از مشهور ترین دسر های سرو شده در جهان است. دسری بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی های مهم شما. در زیر طرز تهیه دسر عربی (دستور اصلی ) را قدم به قدم برای شما شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه دسر عربی :
(معیار اندازه ، لیوان دسته دار فرانسوی است)
- شیر : چهار لیوان سر خالی
- بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته
- خامه صبحانه : یک پاکت صورتی رنگ
- کافی میکس : یک عدد یا دو قاشق پر نسکافه
- پودر کرم کارامل : یک بسته
- پودر ژلاتین : دو قاشق سوپ خوری
- آب : یک چهارم پیمانه
دستور تهیه دسر عربی :
ابتدا پودر ژلاتین را آب بپاشید تا اسفنجی شود وسپس بصورت بن ماری روان کنید(رو سماور یا بخار کتری) سپس شیر را در قابلمه بریزید وپودر کرم کارامل و پودر کافی میکس یا پودر نسکافه مخلوط وهم بزنید تا مخلوط شود .
سپس بگذارید رو گاز با شعله کم تا به نقطه جوش برسد اما جوش نزند .
سپس ژلاتین روان شده را اضافه کنید و گاز، را خاموش کنید و بگذارید خنک شود وکمی سرد شود .
بیسکویت را اضافه کنید و دردستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و خوب بزنید تا یکدست بشود .
در مرحله بعد خامه را اضافه کنید وچند ثانیه دیگر بزنید .
سپس بریزید در قالب مورد نظر و در یخچال بگذارید تا یک شب بماند سپس دسر را از کناره های قالب جدا کرده و برگردانید در سینی مورد نظر ونوش جان بفرمایید .
دوستان عزیز اگر دوست داشتید شیرین تر باشد یک چهارم لیوان شکر بریزید .
من نریختم ، شیرینیش خوب بود .
موقعی که پودر کرم کارامل را اضافه میکنید همان موقع شکر را اضافه کنید .
کافی میکس را سوپر مارکت ها دارن .
چرب کردنِ قالب نیازی نیست زیرا به راحتی جدا میشود .
قالب پلاستیکی و رویی بهترین قالب برای دسر هستن .
کرم کارامل سوپر مارکت ها ولوازم قنادی ها دارند .
مطلب ارزنده ای بود
ممنون از توضیح کاملتون