طرز تهیه دسر عربی

دسر عربی یکی از مشهور ترین دسر های سرو شده در جهان است. دسری بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی های مهم شما. در زیر طرز تهیه دسر عربی (دستور اصلی ) را قدم به قدم برای شما شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه دسر عربی :

(معیار اندازه ، لیوان دسته دار فرانسوی است)

  • شیر : چهار لیوان سر خالی
  • بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته
  • خامه صبحانه : یک پاکت صورتی رنگ
  • کافی میکس :  یک عدد یا دو قاشق پر نسکافه
  • پودر کرم کارامل : یک بسته
  • پودر ژلاتین : دو قاشق سوپ خوری
  • آب : یک چهارم پیمانه

دستور تهیه دسر عربی :

ابتدا پودر ژلاتین را آب بپاشید تا اسفنجی شود وسپس بصورت بن ماری روان کنید(رو سماور یا بخار کتری) سپس شیر را در قابلمه بریزید وپودر کرم کارامل و پودر کافی  میکس یا پودر نسکافه مخلوط وهم بزنید تا مخلوط شود .

سپس بگذارید رو گاز با شعله کم تا به نقطه جوش برسد اما جوش نزند .

سپس ژلاتین روان شده‌ را اضافه کنید و گاز، ‌را خاموش کنید و بگذارید خنک شود وکمی سرد شود .

بیسکویت را اضافه کنید و دردستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و خوب بزنید تا یکدست بشود .

در مرحله بعد خامه را اضافه کنید وچند ثانیه دیگر بزنید .

سپس بریزید در قالب مورد نظر و در یخچال بگذارید تا یک شب بماند سپس دسر را از کناره های قالب جدا کرده و برگردانید در سینی مورد نظر ونوش جان بفرمایید .

دوستان عزیز اگر دوست داشتید شیرین تر باشد یک چهارم لیوان شکر بریزید .
من نریختم ، شیرینیش خوب بود .

موقعی که پودر کرم کارامل را اضافه میکنید همان موقع شکر را اضافه کنید .

کافی میکس را سوپر مارکت ها دارن .

چرب کردنِ قالب نیازی نیست زیرا به راحتی جدا میشود .

قالب پلاستیکی و رویی بهترین قالب برای دسر هستن .

کرم کارامل سوپر مارکت ها ولوازم قنادی ها دارند .

نوش جان

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید