طرز-تهیه-کیک-کرمدار

طرز تهیه کیک کرمدار ، دسری مدرن و لاکچری + عکس

طرز تهیه کیک کرمدار : کیک کرمدار از جمله دسر های مدرنی ایست که بسیار خوشمزه و پرطرفداری بوده و برای مهمانی و مجالس شما بسیار مناسب است و بشدت پیشنهاد میشود ، با ما همراه باشید با …

5/5 - (7 امتیاز)

طرز تهیه کیک کرمدار : کیک کرمدار از جمله دسر های مدرنی ایست که بسیار خوشمزه  و پرطرفداری بوده و برای مهمانی و مجالس شما بسیار مناسب است و بشدت پیشنهاد میشود .

مواد لازم برای كيك :

  • آرد : 2 پیمانه
  • شکر : 1 پیمانه
  • شیر : یک سوم پیمانه
  • ‎کره نرم شده : یک سوم پیمانه
  • ‎تخم مرغ : 4 عدد
  • ‎وانیل : 1 ق چ
  • نمک : 1 پنس
  • ‎بکینگ پودر : 1 ق م

مواد لازم برای کرم :

  • ‎آرد : یک چهارم پیمانه
  • ‎نشاسته ذرت : یک چهارم پیمانه
  • ‎شیر : 3  لیوان
  • ‎کره : 2 ق غ
  • ‎خامه : 2 ق غ
  • ‎پنیر لبنه : 4 ق غ
  • ‎شکر : نصف پیمانه
  • ‎وانیل : 1 ق چ
  • ‎زرده تخم مرغ : 2 عدد

دستور تهیه کرم برای کیک کرمدار :

در مرحله اول آرد و نشاسته را باهم مخلوط کنید و آن ها را به شیر بیافزایید و با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شود .

سپس شکر را به بقیه مواد اضافه کنید و آن ها را روی حرارت قرار دهید .

زرده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید و به مواد روی گاز اضافه کنید .

بعد از اینکه مواد روی گاز جوش آمد حرارت را کم کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا کرم یکدستی حاصل شود و مغز پخت شود .

بعد از اینکه کرم به غلظت فرنی در آمد و سفت شد آن را از روی حرارت بردارید .

کره و خامه و وانیل و پنیر را به کرم اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود .

روی مواد را با سلفون بپوشانید  تا رویه نبندد و اجازه دهید که کاملا خنک شود .

دستور  تهیه کیک کرمدار :

‎کره به دمای محیط رسیده و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا کرمی و صاف شود .

مطالب مرتبط:

– طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی + نکات مهم + عکس

– طرز تهیه خیارشور خانگی در ۱۰ روز + کاملا ترد و خوشمزه

– آموزش مکرمه بافی (مکرومه)، هنری زیبا برای تزیین خانه ها

طرز تهیه کیک کرمدار :

در مرحله بعد وانیل و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، سپس آرد را الک کنید و به همراه شیر و بکینگ پودر مخلوط کنید .

توجه داشته باشید که مواد بدست آمده را در چند نوبت به مواد اضافه کنید تا صاف و یکدست شود .

قالب مورد نظرتان را چرب کنید ، بهتر است از قالب کمربندی استفاده بشه چون این کیک را نمیتوان برگرداند .

اگر قالب کمربندی ندارین کل قالبتان را با کاغذ روغنی بپوشانید بطوری که مقداری از کاغذ از لبه قالب شما بیرون بزند .

‎مواد کیک را در قالب بریزید و مواد کرم را داخل یک قیف بدون ماسوره بریزید و بصورت چهار خانه روی خمیر کیک بریزید .

اگه قالب کیک شما دایره ای است ، کرم را بصورت دایره از مرکز شروع کنید تا انتها ادامه دهید . 

سپس قالب را سریع داخل فر 180 از قبل داغ شده به مدت چهل دقیقه قرار دهید .

‎بعد از تمام شدن زمان پخت یک را از فر خارج کنید و اجازه بدید کیک داخل قالب کاملا خنک شود .

سپس آرام آرام کمربند را جدا کنید و به ظرف مورد نظرتان برای سرو منتقل کنید .

این کیک ‎بسیار خوشمزه و خوش بو است و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید .