طرز تهیه دسر عربی

طرز تهیه دسر عربی (دستور دسر عربی)

ابتدا پودر ژلاتین را آب بپاشید تا اسفنجی شود وسپس بصورت بن ماری روان کنید(رو سماور یا بخار کتری) سپس شیر را در قابلمه بریزید وپودر کرم کارامل و پودر کافی میکس یا پودر نسکافه را به …

5/5 - (6 امتیاز)

دسر عربی یکی از مشهور ترین دسر های سرو شده در جهان است. دسری بسیار خوشمزه و مناسب مهمانی های مهم شما. در زیر طرز تهیه دسر عربی (دستور اصلی ) را قدم به قدم برای شما شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه دسر عربی :

(معیار اندازه ، لیوان دسته دار فرانسوی است)

  • شیر : چهار لیوان سر خالی
  • بیسکویت پتی بور ساده : یک بسته
  • خامه صبحانه : یک پاکت صورتی رنگ
  • کافی میکس :  یک عدد یا دو قاشق پر نسکافه
  • پودر کرم کارامل : یک بسته
  • پودر ژلاتین : دو قاشق سوپ خوری
  • آب : یک چهارم پیمانه

دستور تهیه دسر عربی :

ابتدا پودر ژلاتین را آب بپاشید تا اسفنجی شود وسپس بصورت بن ماری روان کنید(رو سماور یا بخار کتری) سپس شیر را در قابلمه بریزید وپودر کرم کارامل و پودر کافی  میکس یا پودر نسکافه مخلوط وهم بزنید تا مخلوط شود .

سپس بگذارید رو گاز با شعله کم تا به نقطه جوش برسد اما جوش نزند .

سپس ژلاتین روان شده‌ را اضافه کنید و گاز، ‌را خاموش کنید و بگذارید خنک شود وکمی سرد شود .

بیسکویت را اضافه کنید و دردستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و خوب بزنید تا یکدست بشود .

در مرحله بعد خامه را اضافه کنید وچند ثانیه دیگر بزنید .

سپس بریزید در قالب مورد نظر و در یخچال بگذارید تا یک شب بماند سپس دسر را از کناره های قالب جدا کرده و برگردانید در سینی مورد نظر ونوش جان بفرمایید .

دوستان عزیز اگر دوست داشتید شیرین تر باشد یک چهارم لیوان شکر بریزید .
من نریختم ، شیرینیش خوب بود .

موقعی که پودر کرم کارامل را اضافه میکنید همان موقع شکر را اضافه کنید .

کافی میکس را سوپر مارکت ها دارن .

چرب کردنِ قالب نیازی نیست زیرا به راحتی جدا میشود .

قالب پلاستیکی و رویی بهترین قالب برای دسر هستن .

کرم کارامل سوپر مارکت ها ولوازم قنادی ها دارند .

نوش جان