طرز-تهیه-فلن-کیک

طرز تهیه فلن کیک خوشمزه

فلن کیک در اصل با کرم کارامل درست میشه ولی با پودر کارامل هم میتوان یک فلن کیک خوش طعم و عالی درست کرد . اول قالب را خوب چرب کنید و سس کارامل را کفه آن بریزید و در یخچال بگذارید …

5/5 - (9 امتیاز)

فلن کیک در اصل با کرم کارامل درست میشه ولی با پودر کارامل هم میتوان یک فلن کیک خوش طعم و عالی درست کرد .

مواد لازم برای تهیه فلن کیک :

( منظور از لیوان همان لیوانِ دسته دار فرانسوی است )

  • آرد  سفید : یک و نیم پیمانه
  • شکر : سه چهارم پیمانه (من نصف پیمانه ریختم)
  • شیر : نصف پیمانه
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ  : دو عدد متوسط
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
  • مواد لایه ی کارامل فلن کیک :
  • یک بسته پودرکرم کارامل آماده + یک و نیم پیمانه شیر

دستور تهیه فلن کیک :

اول قالب را خوب چرب کنید و سس کارامل را کفه آن بریزید و در یخچال بگذارید .

در مرحله بعد پودر کارامل را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا یک دقیقه بجوشد .
(طبق دستور العمل رو جعبه)و بعد بریزید در قالب و بگذارید در یخچال تا سفت شود .

وقتی سفت شد مواد کیک را آماده کنید .

اول آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را باهم ویسک کنید و بذارید کنار .

سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با  با دور تندهمزن بزنید سپس روغن را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید .

شیر را اضافه و ویسک کنید .

مخلوط آرد را در دو مرحله روی مواد الک کنید .

خیلی آرام در حد مخلوط شدن ویسک کنید .

قالب را از یخچال بیرون بیاورید .

در یک ظرف بزرگتر بگذارید و مواد کیک را روی کارامل سفت شده بریزید .

کمی روی کیک را صاف کنید .

سپس داخل ظرف آب جوش بریزید به مقداری که تا لبه ی لایه ی کاراملی بیاد،سپس در فر ک از یک ربع پیش با دمای ۱۸۰ درجه روشن شده بگذارید .

به مدت پنجاه تا شصت دقیقه البته به دمای فر شما هم بستگی دارد .

بعد از ۴۵دقیقه با  خلال دندان چک کنید ، اگر مواد کیک بهش نچسبید آماده ست .

سپس با همان ظرف آب در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شود و بعد برای یک شب یا هفت ساعت در یخچال قرار دهید .

با یک چاقو نوک تیز دور کیک را از قالب آزاد کنید .

سپس داخل ظرف سرو برگردانید و نوش جان کنید .

هنگام اضافه کردن مخلوط آرد و بعد از آن از هم زدن زیاد مواد کیک جداً خودداری کنید زیرا باعث میشود پف کیک بخوابد .

برای فلن کیک ترجیح این است که از قالب میان تهی استفاده کنید و مهم است که اندازه قالب بزرگ باشد تا لایه ی کیک ضخیم نشود  .

قطر قالب مناسب ۲۰تا ۲۵سانت است .

  • منظور از ویسک کردن، همزدن باهمزن دستی میباشد .