طرز تهیه ناگت مرغ : اگر شما هم از طرفداران سر سخت غذا های فست فود هستید و حتی در زمان اشپزی هم به درست کردن این غذا ها فکر میکنید امروز برای شما اموزش تهیه ناگت مرغ را قرار میدهیم و به میزان …

طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ : اگر شما هم از طرفداران سر سخت غذا های فست فود هستید و حتی در زمان اشپزی هم به درست کردن این غذا ها فکر میکنید امروز برای شما اموزش تهیه ناگت مرغ را قرار میدهیم .
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ :
سینه مرغ ۴۰۰ گرم حدودا یک سینه مرغ متوسط
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ تا ۳ حبه
پنیر پیتزا رنده شده ۲۵ گرم حدودا نصف لیوان
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری (جاش سس مایونز هم می تونین استفاده کنین )
پودر پفک نمکی نصف لیوان (همون پفک نمکی های خودمون که آسیاب بشه ، قابل حذفه فقط به خاطر رنگش و شباهتش به ناگت های بیرونی استفاده میشه )
پودر سوخاری نصف لیوان
نمک و زردچوبه به میزان لازم
مطالب مشابه دیگر :
– طرز تهیه مرغ سوخاری ویژه مامای + فوت و فن پخت
– رژیم لاغری دانمارکی و رژیم کانادایی ۱۵ روزه
– آیا غذاهای سرخ کردنی سرطان زا هستند ؟
طرز تهیه ناگت مرغ :
سینه مرغ را با چرخ گوشت چرخ کنید .
می توانید چرخ هم نکنید و همه را در غذاساز بریزید .
پیاز را رنده ریز خرد کنید و کمی آب آن را بگیرید .
سیر را هم رنده کنید .
در غذاساز سینه مرغ چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و پنیر پیتزا و سس خردل و نمک و زردچوبه را بریزید و خوب میکس کنید .
می توانید کمی آرد سوخاری هم اگر مایل بودید داخل مواد بریزید .
اگر غذاساز در دسترس ندارید می توانید همه مواد را مخلوط کنید و چرخ کنید تا خوب میکس شوند .
پفک نمکی ها را آسیاب کنید و با پودر سوخاری مخلوط کنید .
اگر خودتان در خانه سوخاری درست می کنید و نان باگت خشک را پودر کردید در آن از ادویه جات دلخواه نمک و پودر سیر و فلفل و … نیز استفاده کنید .
اگر مانند ما آماده از بیرون تهیه کردید (من مارک تردک استفاده می کنم ) نیاز نیست ،
خودشون ادویه دارن باز مایل بودید می توانید بریزید .
در ظرفی کمی از پودر پفک نمکی و سوخاری بریزید و روی موادتان را پهن کنید .
روی مواد از پودر پفک نمکی و سوخاری بریزید یک لایه باز کرنید . حالا قالب بزنید ، می توانید حتی از ته یک استکان یا لیوان استفاده کنید .
یک ساعت یخچال قرار دادم .
داخل یک ظرف روغن بریزید ، نیاز نیست خیلی هم زیاد باشد .
حرارت باید کم باشد و روغن هم داغ باشد .
ناگت مرغ ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید حدودا ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد تا مغز پخت شود .
بعد در یک آبکش یا پارچه پهن کنید تا روغن ناگت مرغ ها گرفته شود و بعد داغ سرو کنید .
با مواد بالا تقریبا ۱۵ عدد ناگت مرغ خواهید داشت .
می توانید قالب بزنید و در فریزر بگذارید ، هر وقت که وقتِ کمی دارید از فریزر آن هه را در بیاورید و سرخ کنید .
نوش جان
روان و ساده
خوب توضیح دادین ممنون