طرز-تهیه-خمیر-پیتزا-خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

5/5 - (8 امتیاز)

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی بسیار ساده و راحت است و نیاز به مواد خاصی ندارد.

ما در ادامه به شما کمک میکنیم که در کم ترین زمان بهترین خمیر پیتزا خانگی را درست کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: سه پیمانه (حدود 425 گرم)
  • خمیر مایه فوری: یک ق غ
  • شکر: چهار ق غ
  • نمک: یک ق غ
  • روغن مایع: شش ق غ
  • شیر ولرم: یک پیمانه(حدود 250 میلی لیتر)

طرز تهيه خمیر پیتزا خانگی:

در مرحله اول شیر ولرم را در ظرفی مناسب ریخته و خمیر مایه و یک قا‌‌شق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت 10 الی 15 دقیقه به آن استراحت دهید تا کف کند.

بعد از سپری شدن زمان استراحت روغن و تخم مرغ و باقی مانده شکر را به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید.

مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یک دست حاصل گردد.

آرد را در سه مرحله با الک به مواد تان اضافه کنید و در هر مرحله به خوبی هم بزنید.

در مرحله آخر اضافه کردنِ آرد مواد را باید با دست ورز دهید تا خمیر حاضر شود.

روی ظرفی را که خمیر پیتزا در آن قرار دارد را دوباره با سلفون بپوشانید و روی آن نیز حوله بیندازید.

به خمیر پیتزا مدت یک ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی:

پس از یک ساعت سطح کار خود را آرد پاشی کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید سپس مقدار دیگری آرد نیز بر روی خمیر بپاشید.

خمیر پیتزا را به خوبی با دست ورز دهید تا لطیف شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را گلوله شکل کنید.

دوباره سطح کار خود را آرد پاشی کنید و یکی از گلوله های خمیری را روی آن قرار دهید و با وردنه به خوبی باز کنید.

کف سینی فر خود را چرب کنید و خمیر را به سینی فر انتقال دهید.

خمیر پیتزا را با دست به شکل دلخواه در آورید.

دوباره خمیر پیتزا آماده شده را به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

حال خمیر پیتزا خانگی شما حاضر است و می‌توانید مواد پیتزا را روی آن بچینید و بپزید.

باقی مانده خمیر پیتزا را می‌توانید در کیسه پلاستیکی قرار دهید و در یخچال یا فریزر نگه داری کنید.

امیدوارم که این دستور از طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی به خوبی به شما در پخت یک پیتزا خوشمزه و خانگی کمک کند.

نوش جان