ژله نسکافه ای – پاناکوتا نسکافه از جمله خوشمزه ترین دسرهای موجود در بین دیگر دسر هاست که پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده اونو امتحان کنید .

پاناکوتا نسکافه ای ( ژله نسکافه ای ) بهترین دسر برای پذیرایی از مهمانان
ژله نسکافه ای ( پاناکوتا نسکافه ) از جمله خوشمزه ترین دسرهای موجود در بین دیگر دسر هاست که پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده اونو امتحان کنید .
مواد لازم برای تهیه ژله نسکافه ای (پاناکوتا نسکافه) :
- شیر سه و نیم لیوان
- پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ سرپر)
- خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم (می تونید بیشتر هم بریزین و یا کمی کمتر)
- نسکافه ۲ ق غ
- شکر کمتر از یک لیوان( میزان شکر کاملا در دسرها سلیقه ای و به ذایقه خودتون مربوطه و میتونید کم و زیاد بریزید .)
- وانیل نوک قاشق
دستور تهیه پاناکوتا :
پاناکوتا نسکافه : پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری ) تا ذراتش حل بشه .
نسکافه رو با کمی آب جوش حل کردم .
داخل ظرفی شیر و شکر و نسکافه رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا ذرات شکر حل بشه .
نیازی نداره بجوشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
خامه رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه و بعد داخل مواد ریختم و خوب هم زدم اخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم .
یه کمی از مواد برداشتم و کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل قالبم (نیازی به چرب کردن به دلیل خامه نداره اگر خواستید می تونید خیلی جزیی با روغن مایع چرب کنید )
داخل اون قسمت طرحش مواد رو که کاکائویی کردم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده همین که بسته شد مابقی مواد رو روش ریختم و گذاشتم یخچال .
یه چند ساعتی شش هفت ساعتی بمونه .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
مطالب مرتبط:
– روش صاف کردن مو در خانه
– طرز تهیه دونات مرغ ، یه غذای خوشمزه و سریع
– طرز تهیه فالوده سیب، درمان تپش قلب و افسردگی
– بدون نیاز به لمینیت دندان (LAMINATE) دندان های سفید و درخشان داشته باشید
نکات کلیدی برای داشتن یک پاناکوتا عالی :
اگر از خامه قنادی استفاده می کنین به میزان شکر توجه کنید چون این خامه شیرین هست و ممکن پاناکوتا نسکافه شما بیش از اندازه شیرین شود .
پودر ژله جایگزین پودر ژلاتین نیست .
خامه قابل حذف نیست . پاناکوتا نسکافه در واقع خامه پخته شده هستش . اگر خامه نریزین دیگه پاناکوتا نیست یه دسر ساده نسکافه ای میشه .
جای نسکافه از پودر قهوه و یا کاکائو می تونید استفاده کنید و به جاش پاناکوتا کاکائویی و یا قهوه داشته باشید
خیلی خیلی مفید بود
ازتون ممنونم