ژله نسکافه ای دسر

پاناکوتا نسکافه ای ( ژله نسکافه ای ) بهترین دسر برای پذیرایی از مهمانان

ژله نسکافه ای – پاناکوتا نسکافه از جمله خوشمزه ترین دسرهای موجود در بین دیگر دسر هاست که پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده اونو امتحان کنید .

5/5 - (6 امتیاز)

ژله نسکافه ای ( پاناکوتا نسکافه ) از جمله خوشمزه ترین دسرهای موجود در بین دیگر دسر هاست که پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده اونو امتحان کنید .

مواد لازم برای تهیه ژله نسکافه ای (پاناکوتا نسکافه) :

  • شیر سه و نیم لیوان
  • پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ سرپر)
  • خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم (می تونید بیشتر هم بریزین و یا کمی کمتر)
  • نسکافه ۲ ق غ
  • شکر کمتر از یک لیوان( میزان شکر کاملا در دسرها سلیقه ای و به ذایقه خودتون مربوطه و میتونید کم و زیاد  بریزید .)
  • وانیل نوک قاشق

دستور تهیه پاناکوتا :

پاناکوتا نسکافه : پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری ) تا ذراتش حل بشه .
نسکافه رو با کمی آب جوش حل کردم .

داخل ظرفی شیر و شکر و نسکافه رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا ذرات شکر حل بشه .

نیازی نداره بجوشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم .

خامه رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه و بعد داخل مواد ریختم و خوب هم زدم اخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم .

یه کمی از مواد برداشتم و کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .

داخل قالبم (نیازی به چرب کردن به دلیل خامه نداره اگر خواستید می تونید خیلی جزیی با روغن مایع چرب کنید )

داخل اون قسمت طرحش مواد رو که کاکائویی کردم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده همین که بسته شد مابقی مواد رو روش ریختم و گذاشتم یخچال .

یه چند ساعتی شش هفت ساعتی بمونه .

بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .

مطالب مرتبط:

– روش صاف کردن مو در خانه

– طرز تهیه دونات مرغ ، یه غذای خوشمزه و سریع

طرز تهیه فالوده سیب، درمان تپش قلب و افسردگی

– بدون نیاز به لمینیت دندان (LAMINATE) دندان های سفید و درخشان داشته باشید

نکات کلیدی برای داشتن یک پاناکوتا عالی  :

اگر از خامه قنادی استفاده می کنین به میزان شکر توجه کنید چون این خامه شیرین هست و ممکن پاناکوتا نسکافه شما بیش از اندازه شیرین شود .

پودر ژله جایگزین پودر ژلاتین نیست .

خامه قابل حذف نیست . پاناکوتا نسکافه در واقع خامه پخته شده هستش . اگر خامه نریزین دیگه پاناکوتا نیست یه دسر ساده نسکافه ای میشه .

جای نسکافه از پودر قهوه و یا کاکائو می تونید استفاده کنید و به جاش پاناکوتا کاکائویی و یا قهوه داشته باشید