کیک خرما به دلیل داشتن خرما و گردو جزو میان وعده های مقوی و خوشمزه به حساب می آید که طرفداران بسیاری دارد . طرز تهیه کیک خرما بسیار ساده و راحت میباشد و همچنین میتوانید با استفاده از …

طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر برای افراد دیابتی
طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر به دلیل داشتن خرما و گردو جزو میان وعده های مقوی و خوشمزه به حساب می آید که طرفداران بسیاری دارد . همچنین این کیک را میتوان برای افراد دیابتی درست کرد .
طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر :
دو پیمانه آرد را به همراه دو قاشق چای خوری بکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید .
در مرحله بعد سه چهارم پیمانه خرمای بدونه هسته و پوست را به همراه یک پیمانه آب یا شیر در مخلوط کن بریزد و خوب میکس کنید .
برای پوست کندن خرما ها میتوانید آن هه را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و پوست آن ها را به راحتی جدا کنید .
مطالب دیگر:
– طرز تهیه شربت زعفران + خواص جادویی زعفران
– چگونه در خانه لاغر شویم ؟
– طرز تهیه آجیل میوه جات یا میوه خشک در منزل + نکته ها
– تناسب اندام در خانه + روش کاملا بدون عوارض طب سنتی
در مرحله بعدی دو عدد تخم مرغ و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و یک دوم قاشق چای خوری دارچین و و در صورت تمایل یک دوم پیمانه شکر را در ظرفی ریخته ( برای افراد دیابتی میتوانید از شکر استفاده نکنید ) و خوب مخلوط کنید .
به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شود و رنگ آن روشن شود .
خرمای پوره شده را به مواد کیک خرما اضافه کنید و با دور متوسط مخلوط کنید .
سه چهارم پیمانه روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با دور متوسط مخلوط کنید .
مخلوط بکینگ پودر و آرد را طی سه مرحله اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید .

در مرحله آخر طرز تهیه کیک خرما باید با اضافه کردن مخلوط ارد یک دوم پیمانه گردو نگینی شده مواد را خوب مخلوط کنید .
کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید ( قطر قالب من 25 سانتی متر است )
مایع کیک را در قالب بریزید . در این مرحله گردو ها را اضافه کنید .
قالب را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید و مدت 45 تا 60 دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته شود .
طرز تهیه کیک خرما بدون شکر به همین سادگی بود
بسیار ممنون از شما
سلام ، عااااالی