طرز تهیه کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر به دلیل داشتن خرما و گردو جزو میان وعده  های مقوی و خوشمزه به حساب می آید که طرفداران بسیاری دارد . همچنین این کیک را میتوان برای افراد دیابتی درست کرد .

طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر :

دو پیمانه آرد را به همراه دو قاشق چای خوری بکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید .

در مرحله بعد سه چهارم پیمانه خرمای بدونه هسته و پوست را به همراه یک پیمانه آب یا شیر در مخلوط کن بریزد و خوب میکس کنید .

برای پوست کندن خرما ها میتوانید آن هه را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و پوست آن ها را به راحتی جدا کنید .

مطالب دیگر:

– طرز تهیه شربت زعفران + خواص جادویی زعفران

– چگونه در خانه لاغر شویم ؟

– طرز تهیه آجیل میوه جات یا میوه خشک در منزل + نکته ها

– تناسب اندام در خانه + روش کاملا بدون عوارض طب سنتی

در مرحله بعدی دو عدد تخم مرغ و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و یک دوم قاشق چای خوری دارچین و و در صورت تمایل یک دوم پیمانه شکر را در ظرفی ریخته ( برای افراد دیابتی میتوانید از شکر استفاده نکنید ) و خوب مخلوط کنید .

به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شود و رنگ آن روشن شود .

خرمای پوره شده را به مواد کیک خرما اضافه کنید و با دور متوسط مخلوط کنید .

سه چهارم پیمانه روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با دور متوسط مخلوط کنید .

مخلوط بکینگ پودر و آرد را طی سه مرحله اضافه کنید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید .

طرز تهیه کیک خرما بدون شکر
طرز تهیه کیک خرما بدون شکر

در مرحله آخر طرز تهیه کیک خرما باید با اضافه کردن مخلوط ارد یک دوم پیمانه گردو نگینی شده مواد را خوب مخلوط کنید .

کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید ( قطر قالب من ۲۵ سانتی متر است )

مایع کیک را در قالب بریزید . در این مرحله گردو ها را اضافه کنید .

قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته شود .

طرز تهیه کیک خرما بدون شکر به همین سادگی بود

نوش جان

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید