طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر : ماهی شکم پر یکی از غذاهای محبوب ایرانی ایست که اصل آن مربوط به استان های جنوبی کشورمان است و در میان مردم طرفداران خاص خود را دارد .

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر :

  • ‎گشنیز خرد شده : صد گرم  بیست ق غ
  • ‎ریحان خرد شده : ده ق غ
  • ‎شنبلیله خرد شده : دو ق غ
  • ‎پیاز نگینی شده : یک عدد بزرگ
  • ‎سیر رنده شده :  دو عدد (برای طعم دار کردن)
  • ‎سیر رنده شده : پنج عدد (برای سرخ کردن)
  • ‎آلو بخارا : سه عدد
  • ‎انار : ۳ ق غ
  • ‎نمک : یک ق م
  • ‎فلفل سیاه : یک ق چ
  • ‎زردچوبه : به میزان لازم
  • ‎ادویه کاری : یک دوم ق چ
  • تمرهندی : یک دوم بسته آب شده

دستور تهیه ماهی شکم پر :

دراولین مرحله از طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی، ماهی را به زرد چوبه و  نمک و  سیر و آبلیمو آغشته میکنیم و حدود یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم . ( زردچوبه  بوی ضخم ماهی را میگیرد )

سبزی را ریز ریز خرد کنید  اما نه خیلی ریز که آب سبزی از آن خارج شود .

تمرهندی را صاف کنید .

مطالب مرتبط:

آموزش طرز تهیه حلوا شیر (حلوا با شیر) + نکات و تکنیک

دسر توت فرنگی یخی ( بستنی توت فرنگی ) پیش غذای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی

در مرحله بعد ‎پیاز نگینی خرد شده را را تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید .

سپس سبزی خرد شده را  اضافه کنید و ادویه ها و آلو و دانه انار هم اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی نرم شود رنگ سبزی پس بدهد .

(اگر شمالی هستید و دانه انار خشک داشتید از آن استفاده کنید و یا میتوانید از زرشک هم به جای دانه انار استفاده کنید )

سپس تمرهندی را  اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب تمرهندی گرفته شود .

شکم ماهی را با موادی که آماده کرده اید پر کنید و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد و سرخ کنید .

مطالب مشابه