ماهی شکم پر یکی از غذاهای محبوب ایرانی ایست که اصل آن مربوط به استان های جنوبی کشورمان است و در میان مردم طرفداران خاص خود را دارد . سبزی را ریز ریز خرد کنید اما نه خیلی ریز که آب سبزی از آن …

طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی ، خوشمزه و لذیذ + نکات طلایی
طرز تهیه ماهی شکم پر : ماهی شکم پر یکی از غذاهای محبوب ایرانی ایست که اصل آن مربوط به استان های جنوبی کشورمان است و در میان مردم طرفداران خاص خود را دارد .
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر :
- گشنیز خرد شده : صد گرم بیست ق غ
- ریحان خرد شده : ده ق غ
- شنبلیله خرد شده : دو ق غ
- پیاز نگینی شده : یک عدد بزرگ
- سیر رنده شده : دو عدد (برای طعم دار کردن)
- سیر رنده شده : پنج عدد (برای سرخ کردن)
- آلو بخارا : سه عدد
- انار : 3 ق غ
- نمک : یک ق م
- فلفل سیاه : یک ق چ
- زردچوبه : به میزان لازم
- ادویه کاری : یک دوم ق چ
- تمرهندی : یک دوم بسته آب شده
دستور تهيه ماهی شکم پر :
دراولین مرحله از طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی، ماهی را به زرد چوبه و نمک و سیر و آبلیمو آغشته میکنیم و حدود یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم . ( زردچوبه بوی ضخم ماهی را میگیرد )
سبزی را ریز ریز خرد کنید اما نه خیلی ریز که آب سبزی از آن خارج شود .
تمرهندی را صاف کنید .
مطالب مرتبط:
–آموزش طرز تهیه حلوا شیر (حلوا با شیر) + نکات و تکنیک
–دسر توت فرنگی یخی ( بستنی توت فرنگی ) پیش غذای محبوب ایتالیایی
–طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی
در مرحله بعد پیاز نگینی خرد شده را را تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید .
سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید و ادویه ها و آلو و دانه انار هم اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی نرم شود رنگ سبزی پس بدهد .
(اگر شمالی هستید و دانه انار خشک داشتید از آن استفاده کنید و یا میتوانید از زرشک هم به جای دانه انار استفاده کنید )
سپس تمرهندی را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب تمرهندی گرفته شود .
شکم ماهی را با موادی که آماده کرده اید پر کنید و با نخ و سوزن بدوزید تا مواد بیرون نریزد و سرخ کنید .
کامل و خوب توضیح دادین موفق باشید
سپاسگزارم