ادویه خوش عطر

کدام ادویه غذا را خوش عطر و طعم میکند؟

5/5 - (7 امتیاز)

ترفند آشپزی مامامی?

ادویه مخصوص هر غذا چیه !؟ ?

?برای خوشمزه و خوش عطر کردن سوپ شیر میتوانید از آویشن استفاده کنید .

?برای خوش طعم کردن ماکارانی و لازانیا هم میتوان از آویشن استفاده کرد .

?برای معطر کردن لوبیا پلو میتوان زیره سیاه استفاده کرد .

?برای خوشبو کردن عدس پلو میتوان دارچین استفاده کرد .

?برای خوش عطر کردن ته دیگ زعفرانی میتوان از هل سائیده شده استفاده کرد .

?برای خوش عطر کردن مرصع پلو هل ساییده شده را بر لایه برنجی که می خواهیم دم بکشد میپاشیم.

?برای خوش عطر کرد قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را در آن میریزیم . یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش میکنیم .

?برای معطر کردن خورشت بامیه سیر به آن اضافه میکنیم و در آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده درون آن میریزیم تا معطر شود.

?برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر را اضافه کنیم تا طعم و عطر خوبی داشته باشد .

?برای معطر کردن سبزی پلو با ماهی از تخم گشنیز استفاده کنید.

?برای خوش عطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب را همراه زعفران به آن اضافه میکنیم .