شله زرد یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه و سنتی ایران است که اغلب در مراسمهای مذهبی و به عنوان نذری سرو میشود اما میتوانیم از آن به عنوان یک میان وعده مقوی و خوشمزه و همچنین یکی از گزینه …

طرز تهیه شعله زرد مجلسی+ دستور 100% اصلی
شله زرد یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه و سنتی ایران است که اغلب در مراسمهای مذهبی و به عنوان نذری سرو میشود اما میتوانیم با آموزش طرز تهیه شعله زرد از آن به عنوان یک میان وعده مقوی و خوشمزه و همچنین یکی از گزینههای مناسب افطار استفاده کنیم.درست کردن شعله زرد فوت و فن های خودش رو داره که توی دستور پایین به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم درست کردن شعله زرد:
- ۴ پیمانه شکر
- ۱۲ لیوان آب
- ۲ لیوان برنج نیم دانه ایرانی که از شب قبل خیسانده اید
- یک استکان گلاب
- ۵۰ گرم کره گیاهی
- یک قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک گرم زعفران دم کرده
- پودر دارچین و خلال پسته و بادام
مطالب دیگر:
– طرز تهیه عدسی خوشمزه
– طرز تهیه حریره بادام خوشمزه برای کودکان
– طرز تهیه دونات مرغ ، یه غذای خوشمزه و سریع
طرز تهیه شعله زرد:
برای درست کردن شعله زرد ابتدا باید برنجهای خیسانده شده را در ۱۲ لیوان آب ریخته و روی حرارت قرار دهید و بدون اینکه هم بزنید بپزید تا جایی که که برنج ها به اصطلاح شکفته شوند و کاملاً پخته و از هم باز شوند.
خلال بادام را در گلاب خیسانده و آماده نگه دارید در این مرحله از طرز تهیه شعله زرد، وقتی برنج ها کاملاً شکفته شد و آب را جذب کرد زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید که از این مرحله دیگر نباید به برنج آب اضافه کنید این کار باعث آب انداختن و شل شدن شعله زرد میشود.
حالا باید شکر را اضافه کنید نگران سفت شدن برنج نباشید چرا که با اضافه شدن شکر برنج دوباره آب انداخته و شل میشود مخلوط را خوب هم زده تا شکر به طور کامل آب شود. حالا می توانید مخلوط گلاب و خلال بادام را نیز اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه ای مدام هم بزنید در این مرحله کره را اضافه کرده و آرام مخلوط کنید.
همچنین یک قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه کنید این کار باعث شفاف شدن رنگ شله زرد میشود بعد از پایان مراحل تهیه شله زرد ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشید حرارت را خاموش کرده و در ظرف بکشید و اجازه دهید کمی سرد شده و به اصطلاح رو بگیرد در این مرحله با استفاده از پودر دارچین و خلال پسته و بادام و ظرف شعله زرد را تزئین و آماده سرو کنید.
مطلب خوبی بود
احسنت به نویسنده این متن