گاهی اوقات از غذا های برنجی خسته میشوید و به فکر یک غذای نونی و جدیداید ، پیشنهاد امروز من به شما خوراک گل کلم . سالاد گل کلم به دلیل داشتن گل کلم به شما در هضم بهتر غذا کمک میکنه …

طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی
گاهی اوقات از غذا های برنجی خسته میشوید و به فکر یک غذای نونی و جدیداید ، توی این پست میخواهیم طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی را آموزش بدهیم
سالاد گل کلم به دلیل داشتن گل کلم به شما در هضم بهتر غذا کمک میکنه و سیستم ایمنی بدن شما رو تقویت میکنه .
در ضمن در زیبا تر شدن پوست شما نیز تأثیر گذار است.
مواد لازم برای تهیه خوراک گل کلم با سیب زمینی و گوشت :
(مقدار مواد گفته شده مناسب برای 6 نفر است)
- گل کلم کوچک : 1 عدد
- هویج بزرگ : 3 عدد
- پیاز بزرگ : 1 عدد
- لوبیا چیتی : 2 پیمانه
- گوشت گوسفندی : نیم کیلو
- رب گوجه فرنگی : 2 ق غ
- ادویه ها : زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، چوب دارچین
- همچنین میتوان از 2 عدد سیب زمینی متوسط نیز استفاده کرد .
طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت :
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و کمی در تابه تفت دهید تا سبک شود ، سپس ادویه ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید .
بعد گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید ، سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شود و روغن قرمز رنگ شود .
دولیتر آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت ها کاملا پخته شوند .

بعد از پختِ گوشت ، لوبیا چیتی را که از قبل نیم پز شده است را به خوراک اضافه کنید و نیم ساعت زمان دهید تا با بقیه مواد پخته شود .
در تابه گل کلم را تکه تکه کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید سپس در همان تابه هویج را به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید .
هویج سرخ شده را به خوراک اضافه کنید و بیست دقیقه به آن زمان دهید تا پخته شود .
در مرحله آخر گل کلم ها را به خوراک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا گل کلم ها له نشود و ده دقیقه دیگر صبر کنید تا به خوبی جا بیوفتد .
همچنین میتوان سیب زمینی ها را به صورت قطعات 1 در 1 خرد کرد و به مواد بالا اضافه کرد .
نکته ها :
گل کلم و هویج به کمک سرخ شدن در غذا له نمیشوند و به هیچ عنوان روغن به خود در زمان سرخ شدن جذب نمیکنند .
در صورت تمایل میتوانید در هنگام سرو غذا از آبلیمو هم استفاده کنید .
اگر تمایلی به چوب دارچین ندارید میتوانید آن را حذف کنید .
لوبیا چیتی را از قبل بجوشانید تا نفخ آن گرفته شود و رنگ غذا را بد نکند ، میتوانید هنگام پخت آن کمی زیره اضافه کنید تا نفخش بهتر گرفته شود .
سپاسگزارم
عالی و مفید بود
دمت گرم ترکوندی