طرز تهیه حلیم بادمجان انواع مختلفی دارد که هرکدام از آن ها خوشمزگی خودشان را دارند . اصل حلیم بادمجان مربوط به استان های اصفهان و شیراز و کرمان است اما با کمی جستجو پی میبریم که خیلی …

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی + نکات مهم + عکس
طرز تهیه حلیم بادمجان انواع مختلفی دارد که هرکدام از آن ها خوشمزگی خودشان را دارند .
اصل حلیم بادمجان مربوط به استان های اصفهان و شیراز و کرمان است اما با کمی جستجو پی میبریم که خیلی از شهرهای کشورمان این غذای خوشمزه را تهیه میکنند .
دوستان عزیز در حلیم بادمجان از انواع انواع حبوبات استفاده میشه که بستگی به سلیقه شما داره .
می توانید ترکیبی از برنج ، نخود ، لپه ، لوبیا سفید را استفاده کنید .
از عدس هم میتوانید استفاده کنید اما رنگ حلیم شما را تیره تر می کند .
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :
( مقدار مواد گفته شده برای چهار نفر است )
- گوشت : 200 گرم
- پیاز : 2 الی 3 عدد
- سیر : 2 الی 3 حبه ( قابل حذف است )
- بادمجان : 3 الی 4 عدد
- برنج یا عدس : یک دوم پیمانه
- پودر گردو : یک دوم پیمانه
- نمک و زعفران دم کرده : به مقدار لازم
- نعنا : به مقدار لازم
- کشک : 2 قاشق غذاخوری
مطالب دیگر :
– آیا “فوت کوزه گری” طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را میدانید؟+ نکات اصلی
– سیب زمینی تنوری مامامی
– طرز تهیه زیتون پرورده به روش سنتی
طرز تهیه حلیم بادمجان :
یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید .
سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد و در اواخر پخت نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید .
اجازه دهید که کمی از آب گوشت باقی بماند . بعد از پخت گوشت آن را به صورت ریش ریش در بیاورید .
برنج را خوب بشورید و با آب گوشت آن را بپزید ، توجه داشته باشید که برنج باید خوب بپزد و نرم شود .
بادمجان ها را با روغن سرخ کنید .( در تابه رو بزارید تا روغن کمتری مصرف شود )
در مرحله بعد به بادمجان ها آب اضافه کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بادمجان ها پخته شوند .
باقی مانده پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید و مقداری از آن را برای تزیین حلیم بادمجان کنار بگذارید .
طرز تهیه حلیم بادمجان : بعد از پخت بامجان ها آن ها را خوب با گوشت کوب بکوبید ، سپس برنج و گوشت هم به آن اضافه کنید و دوباره بکوبید .
پیاز ( و سیر ) را به همراه نعنا خشک در ظرفی مناسب بریزید و کمی تفت دهید سپس بادمجان و گوشت و برنج کوبیده شده را هم اضافه کنید .
پودر گردو را هم به دلخواه هر میزان که دوست دارید اضافه کنید ( من دو الی سه قاشق ریختم ) .
سپس زعفران دم کرده هم اضافه کنید .
کشک را در مقداری از آب گوشت حل کنید و سپس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند ، بعد از نیم ساعت حلیم بادمجان شما حاضره .
سعی کنید زیاد کشک نریزید که طعم کشک بادمجان به خودش نگیرد و بعد از اضافه کردن کشک زیاد روی حرارت نماند .
ممنونم بابت مطالب کامل و مفیدتون واقعا
بسیار لذت بردم.
khob bod mamanon