طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان انواع مختلفی دارد که هرکدام از آن ها خوشمزگی خودشان را دارند .

اصل حلیم بادمجان مربوط به استان های اصفهان و شیراز و کرمان است اما با کمی جستجو پی میبریم که خیلی از شهرهای کشورمان این غذای خوشمزه را تهیه میکنند .

دوستان عزیز در حلیم بادمجان از انواع انواع حبوبات استفاده میشه که بستگی به سلیقه شما داره .

می توانید ترکیبی از برنج ، نخود ، لپه ، لوبیا سفید را استفاده کنید .

از عدس هم میتوانید استفاده کنید اما رنگ حلیم شما را تیره تر می کند .

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان :

( مقدار مواد گفته شده برای چهار نفر است )

  • گوشت : ۲۰۰ گرم
  • پیاز : ۲ الی ۳ عدد
  • سیر : ۲ الی ۳ حبه ( قابل حذف است )
  • بادمجان : ۳ الی ۴ عدد
  • برنج یا عدس : یک دوم پیمانه
  • پودر گردو : یک دوم پیمانه
  • نمک و زعفران دم کرده : به مقدار لازم
  • نعنا : به مقدار لازم
  • کشک : ۲ قاشق غذاخوری

مطالب دیگر :

آیا “فوت کوزه گری” طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را میدانید؟+ نکات اصلی

سیب زمینی تنوری مامامی

طرز تهیه زیتون پرورده به روش سنتی

طرز تهیه حلیم بادمجان :

یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید .

سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد و در اواخر پخت نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید .

اجازه دهید که کمی از آب گوشت باقی بماند . بعد از پخت گوشت آن را به صورت ریش ریش در بیاورید .

برنج را خوب بشورید و با آب گوشت آن را بپزید ، توجه داشته باشید که برنج باید خوب بپزد و نرم شود .

بادمجان ها را با روغن سرخ کنید .( در تابه رو بزارید تا روغن کمتری مصرف شود )

در مرحله بعد به بادمجان ها آب اضافه کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بادمجان ها پخته شوند .

باقی مانده پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید و مقداری از آن را برای تزیین حلیم بادمجان کنار بگذارید .

طرز تهیه حلیم بادمجان : بعد از پخت بامجان ها آن ها را خوب با گوشت کوب بکوبید ، سپس برنج و گوشت هم به آن اضافه کنید و دوباره بکوبید .

پیاز ( و سیر ) را به همراه نعنا خشک در ظرفی مناسب بریزید و کمی تفت دهید سپس بادمجان و گوشت و برنج کوبیده شده را هم اضافه کنید .

پودر گردو را هم به دلخواه هر میزان که دوست دارید اضافه کنید ( من دو الی سه قاشق ریختم ) .

سپس زعفران دم کرده هم اضافه کنید .

کشک را در مقداری از آب گوشت حل کنید و سپس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند ، بعد از نیم ساعت حلیم بادمجان شما حاضره .

سعی کنید زیاد کشک نریزید که طعم کشک بادمجان به خودش نگیرد و بعد از اضافه کردن کشک زیاد روی حرارت نماند .

نوش جان

مطالب مشابه