امروز طرز تهیه فلافل خوشمزه و اصل آبادانی رو داریم .
امروزه که انواع و اقسام فست و فود ها افزایش پیدا کرده اما همچنان فلافل مشتری های خاص خودش را دارد .
مواد لازم برای تهیه فلافل :
- نخود : یک کیلو
- جعفری : صد گرم
- پیاز : یک عدد
- سیر : یک بوته
- فلفل سیاه و سفید : دو قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- ادویه : به میزان لازم
- ادویه مخصوص فلافل شامل : (زیره ، گشنیز ، زرد چوبه ، ادویه کاری)
- سس انبه : به میزان لازم
- روغن : به میزان لازم
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل :
از قبل نخود را بیست و چهار ساعت در آب خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید .
نخود را همراه جعفری و سیر و پیاز چرخ کنید .
خمیر مورد نظر که حاضر شد نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید .
اگر در خمیر آب افتاد کمی آرد نخودچی اضافه کنید تا آب اضافی آن را جمع کند .
با قالب مخصوص فلافل خمیر آماده شده را قالب بزنید .
سعی کنید فلافل را به صورت گنبدی قالب بزنید .
فلافل ها را در روغن داغ شده می اندازیم و اجازه میدهیم هر دو طرف آن سرخ شود .
بعد از سرخ شدن فلافل ها ، آن ها روی دستمالی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
شما میتوانید ساندویچ فلافل را به همراه خیارشور و گوجه و کاهو خورد شده نوش جان کنید .
خوردن این ساندویچ به همراه سس انبه بسیار خوش طعم و لذیذ است .
توجه داشته باشید که این میزان از مواد برای شش نفر است و شما میتوانید بر حسب تعداد نفرات مقدار آن را کم یا زیاد کنید .
طرز تهیه سس انبه :
به ازای هر یک قاشق پودر انبه ، 6 برابر آب جوشیده و یک استکان سرکه سفید اضافه کنید خوب مخلوط کنید و با ساندویچ میل کنید .
دمت گرم ترکوندی
با تشکر
واقعا خیلی خوب توضیح دادین همه چی رو
خیلی عالیی و روان 🙂