طرز تهیه فلافل اصل با ذکر نکات کلیدی

5/5 - (6 امتیاز)

امروز طرز تهیه فلافل خوشمزه و اصل آبادانی رو داریم .
امروزه که انواع و اقسام فست و فود ها افزایش پیدا کرده اما همچنان فلافل مشتری های خاص خودش را دارد .

مواد لازم برای تهیه فلافل :

  • نخود : یک کیلو
  • جعفری : صد گرم
  • پیاز : یک عدد
  • سیر : یک بوته
  • فلفل سیاه و سفید : دو قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • ادویه : به میزان لازم
  • ادویه مخصوص فلافل شامل : (زیره ، گشنیز ، زرد چوبه ، ادویه کاری)
  • سس انبه : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم

طرز تهیه فلافل آبادانی اصل :

از قبل نخود را بیست و چهار ساعت در آب خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید .

نخود را همراه جعفری و سیر و پیاز چرخ کنید .

خمیر مورد نظر که حاضر شد نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید .

اگر در خمیر آب افتاد کمی آرد نخودچی اضافه کنید تا آب اضافی آن را جمع کند .

با قالب مخصوص فلافل خمیر آماده شده را قالب بزنید .
سعی کنید فلافل را به صورت گنبدی قالب بزنید .

فلافل ها را در روغن داغ شده می اندازیم و اجازه میدهیم هر دو طرف آن سرخ شود .

بعد از سرخ شدن فلافل ها ، آن ها روی دستمالی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود .

شما میتوانید ساندویچ فلافل را به همراه خیارشور و گوجه و کاهو خورد شده نوش جان کنید .

خوردن این ساندویچ به همراه سس انبه بسیار خوش طعم و لذیذ است .

توجه داشته باشید که این میزان از مواد برای شش نفر است و شما میتوانید بر حسب تعداد نفرات مقدار آن را کم یا زیاد کنید .

طرز تهیه سس انبه :

به ازای هر یک قاشق پودر انبه ، 6 برابر آب جوشیده و یک استکان سرکه سفید  اضافه کنید خوب مخلوط کنید و با ساندویچ میل کنید .