فلن کیک در اصل با کرم کارامل درست میشه ولی با پودر کارامل هم میتوان یک فلن کیک خوش طعم و عالی درست کرد . اول قالب را خوب چرب کنید و سس کارامل را کفه آن بریزید و در یخچال بگذارید …

طرز تهیه فلن کیک خوشمزه
فلن کیک در اصل با کرم کارامل درست میشه ولی با پودر کارامل هم میتوان یک فلن کیک خوش طعم و عالی درست کرد .
مواد لازم برای تهیه فلن کیک :
( منظور از لیوان همان لیوانِ دسته دار فرانسوی است )
- آرد سفید : یک و نیم پیمانه
- شکر : سه چهارم پیمانه (من نصف پیمانه ریختم)
- شیر : نصف پیمانه
- روغن مایع : نصف پیمانه
- بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : دو عدد متوسط
- وانیل : نوک قاشق چایخوری
- پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
- مواد لایه ی کارامل فلن کیک :
- یک بسته پودرکرم کارامل آماده + یک و نیم پیمانه شیر
دستور تهیه فلن کیک :
اول قالب را خوب چرب کنید و سس کارامل را کفه آن بریزید و در یخچال بگذارید .
در مرحله بعد پودر کارامل را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا یک دقیقه بجوشد .
(طبق دستور العمل رو جعبه)و بعد بریزید در قالب و بگذارید در یخچال تا سفت شود .
وقتی سفت شد مواد کیک را آماده کنید .
اول آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را باهم ویسک کنید و بذارید کنار .
سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با با دور تندهمزن بزنید سپس روغن را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید .
شیر را اضافه و ویسک کنید .
مخلوط آرد را در دو مرحله روی مواد الک کنید .
خیلی آرام در حد مخلوط شدن ویسک کنید .
قالب را از یخچال بیرون بیاورید .
در یک ظرف بزرگتر بگذارید و مواد کیک را روی کارامل سفت شده بریزید .
کمی روی کیک را صاف کنید .
سپس داخل ظرف آب جوش بریزید به مقداری که تا لبه ی لایه ی کاراملی بیاد،سپس در فر ک از یک ربع پیش با دمای ۱۸۰ درجه روشن شده بگذارید .
به مدت پنجاه تا شصت دقیقه البته به دمای فر شما هم بستگی دارد .
بعد از ۴۵دقیقه با خلال دندان چک کنید ، اگر مواد کیک بهش نچسبید آماده ست .
سپس با همان ظرف آب در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شود و بعد برای یک شب یا هفت ساعت در یخچال قرار دهید .
با یک چاقو نوک تیز دور کیک را از قالب آزاد کنید .
سپس داخل ظرف سرو برگردانید و نوش جان کنید .
هنگام اضافه کردن مخلوط آرد و بعد از آن از هم زدن زیاد مواد کیک جداً خودداری کنید زیرا باعث میشود پف کیک بخوابد .
برای فلن کیک ترجیح این است که از قالب میان تهی استفاده کنید و مهم است که اندازه قالب بزرگ باشد تا لایه ی کیک ضخیم نشود .
قطر قالب مناسب ۲۰تا ۲۵سانت است .
- منظور از ویسک کردن، همزدن باهمزن دستی میباشد .
دمت گرم ترکوندی
عالی بووووووود