طرز تهیه خورش مرغ و انار

طرز تهیه خورش یا خورشت مرغ و انار از جمله غذاهای شمالی ایست که مربوط به استان مازندران میباشد که با داشتن مواد مقوی جزو غذاهای پرخاصیت محسوب میشود .

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و انار :

  • روغن زیتون : دو ق غ
  • مرغ : یک عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا : یک ق چ
  • پیاز : دو عدد
  • سیر : چهار حبه
  • فلفل چیلی قرمز : یک عدد
  • گشنیز : دو ق غ
  • پوره گوجه فرنگی : یک و نیم پیمانه
  • رب انار : چهار ق غ
  • آب انار : یک لیوان
  • دانه انار : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ و انار :

طرز تهیه خورش (خورشت) مرغ و انار : مرغ را تمیز بشویید و خرد کنید ، پیاز را هم پوست گرفته و نگینی خرد کنید .

حبه های سیر را پوست گرفته و به ریز ریز خرد کنید .

فلفل چیلی و گشنیز را هم خرد کنید .

روغن را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا گرم شود .

به تکه های مرغ فلفل سیاه و پودر پاپریکا و کمی نمک بزنید و آن ها را در روغن قرار دهید تا سرخ شوند و به رنگ قهوه ای در آیند .

مطالب دیگر :

طرز تهیه ته چین بوقلمون رو بلدی ؟ از کلسترول کم این غذا خبر داری ؟

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو + خواص جالب آلبالو + نکات مهم

طرز تهیه کیک خرما و گردو بدون شکر برای افراد دیابتی

طرز تهیه خورش مرغ و انار : بعد از سرخ شدن مرغ ها آن ها را از قابلمه بیرون آورید و کنار بگذارید .

در تابه ای روغن بریزید پیاز های خرد شده را در آن بریزید و تفت دهید تا زمانی که پیاز ها نرم شوند .

در مرحله بعدی فلفل چیلی و سیر و گشنیز را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید . 

سپس  پوره گوجه فرنگی، آب انار و رب انار را هم به بقیه مواد اضافه کنید .

مقداری نمک و فلفل سیاه هم به مواد در تابه اضافه کنید و آن ها را با هم ترکیب کنید.

حال وقت اضافه کردن  تکه های مرغ است ، سپس در ظرف را گذاشته و ظرف را روی حرارت کم قرار دهید .

اجازه دهید خورش مرغ و انار  حدود چهل پنج دقیقه پخته شود تا مرغ های موجود در خورش کاملا مغز پخت شوند و خورش غلیظ شود .

توجه داشته باشید که در هنگام پخت خورش مرغ و انار حتما آن را چک کنید که ته نگیرد .

برای تزیین این خورش میتوانید چند دانه انار روی این خورش بریزید و از خوردن آن لذت ببرید .

این خورش را میتوانید در کنار پلو میل کنید که میتوانید در هنگام طبخ برنج به آن مقداری گیشنیز تازه اضافه کنید .

نوش جان

مطالب مشابه