طرز تهیه کاپ کیک البالو

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو یکی از خوراکی های محبوب در جشن ها و مهمانی های امروزی کاپ کیک است که با طعم و شکل های مختلف سرو میشود .

ما امروز طرز تهیه کاپ کیک آلبالو رو برای ‌شما عزیزان داریم .

آلبالو علاوه بر خواص فوق العاده ای که برای بیماران قلبی دارد ، طراوت و شادابی خانم ها را نیز به ارمغان می آورد .

آلبالو همچنین دارای ویتامین های ب ، ث و آ است .

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک آلبالو :

  • کره آب شده : ۱۳۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شیر : ۱۳۰ میلی لیتر
  • شکر : ۲۰۰ گرم
  • وانیل : یک چهارم ق چ
  • آرد : ۳۰۰ گرم
  • بکینگ پودر : یک و یک چهارم ق چ
  • نمک : یک هشتم ق چ
  • آلبالو بدون هسته : یک و یک سوم پیمانه

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو :

در ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر را در ظرفی ریخته و به
مدت پنج دقیقه با همزن دور تند به خوبی مخلوط کنید تا کرمی و به صورت کشدار در آید .

مطالب مرتبط:

– رژیم لاغری دانمارکی و رژیم کانادایی ۱۵ روزه

– برای لاغری شکم بدون رژیم غذایی این چند کار را بکنید.

– آیا می‌دانید برای درمان سرفه در طب سنتی چه راه حلی پیشنهاد شده؟

– تناسب اندام در خانه + روش کاملا بدون عوارض طب سنتی

دوستان توجه داشته باشید که مخلوط به دست آمده ما حتما کشدار باشد.

در مرحله بعدی به نوبت ابتدا کره و سپس شیر را اضافه کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید .

سپس در ظرفی جداگانه آرد و بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .

قالب های کاپ کیک خود را تا نصفه با مواد آماده شده پر کنید و روی آن را آلبالو بچینید .

کاپ کیک ها را در طبقه وسط فر قرار دهید و مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به کاپ کیک های آلبالو زمان دهید تا به خوبی پخته شوند .

نکته : توجه داشته باشید که در مرحله اضافه کردن مخلوط آرد حتما آن را به صورت دورانی با بقیه مواد مخلوط کنید تا کاپ کیک های آلبالو عالی داشته باشید .

نوش جان

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید