درست کردن یک پیتزا مخلوط خونگی خوشمزه در آشپزخانه با این روش یک کار لذت بخشه . طرز تهیه پیتزا مخلوط لذیذ و دلچسب در این مقاله تقدیم به کد بانوهای ایرانی می شود . برای تهیه یک پیتزای خوشمزه باید …

طرز تهیه پیتزا مخلوط + آموزش تهیه خمیر پیتزا + نکات کلیدی
درست کردن یک پیتزا مخلوط خونگی خوشمزه در آشپزخانه با این روش یک کار لذت بخشه . طرز تهیه پیتزا مخلوط لذیذ و دلچسب در این مقاله تقدیم به کد بانوهای ایرانی می شود .
مواد خمیر پیتزا
- تخم مرغ : 2 عدد
- شیر : 1 پیمانه
- بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
- آرد : به مقدار لازم
- روغن مایع : یک چهارم پیمانه
- نمک : خیلی کم
مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط
- پنیر پیتزای مخلوط ( یعنی مخلوطی از انواع پنیرهای مزه و کش دار)
- گوشت چرخ کرده : 150 گرم
- پیاز خرد شده : 1 عدد
- قارچ : 2 تا 3 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی : نگینی خرد شده مجموعا 2 ق سوپ خوری
- گوجه فرنگی فیله شده : 1 ق مربا خوری
- سس تند گوجه فرنگی : 2 ق غ
- آویشن : به مقدار لازم
- نمک و فلفل : به میزان کافی
- ذرت و زیتون : برای تزیین پیتزای شما
مطالب پیشنهادی:
– طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی + عکس
– طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور + نکات مهم + شناسایی روش های تقلب
– طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی
طرز تهیه کامل پیتزا مخلوط
در ابتدای کار اول تخم مرغ ها را در ظرف میریزیم و سپس شیر را به آن افزوده و با روغن مایع و یه مقداری نمک ، خوب هم میزنیم .
سپس بیکینگ پودر و آرد را به ارامی اضافه میکنیم و با دست همه مواد را با هم مخلوط میکنیم .
این خمیر باید به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم قرار بگیرد تا پف کند .
پس از اماده شدن خمیر ، ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با روغن مایع کمی چرب میکنیم و خمیر را با کمک وردنه پهن کرده و در ظرف یا قالب میاندازیم و درون فر که از قبل ان را روشن کرده ایم به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود .
گوشت چرخ کرده و پیاز ساطوری شده را با روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود و سپس آویشن ، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود .
روی خمیر پفکی آماده شده ی نیم پز سس کچاپ را میمالیم و کاملا سطح خمیر را سسی میکنیم و بعد تمام مواد را به ترتیب رو خمیر میچینیم و در نهایت با مقداری پنیر پیتزا رو آن را میپوشانیم و برای زیبایی و تزیین کار چند زیتون و ذرت را روی ان میگذاریم .
پیتزا ها را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت میگذاریم تا رنگ پنیر هم طلایی شود .
عالی هستی
واقعا خیلی خوب توضیح دادین همه چی رو