طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط + آموزش تهیه خمیر پیتزا + نکات کلیدی

درست کردن یک پیتزا مخلوط خونگی خوشمزه در آشپزخانه با این روش یک کار لذت بخشه . طرز تهیه پیتزا مخلوط لذیذ و دلچسب در این مقاله تقدیم به کد بانوهای ایرانی می شود . برای تهیه یک پیتزای خوشمزه باید …

5/5 - (7 امتیاز)

درست کردن یک پیتزا مخلوط خونگی خوشمزه در آشپزخانه با این روش یک کار لذت بخشه . طرز تهیه پیتزا مخلوط لذیذ و دلچسب در این مقاله تقدیم به کد بانوهای ایرانی می شود .

مواد خمیر پیتزا

  •  تخم مرغ : 2 عدد
  • شیر : 1 پیمانه 
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری
  • آرد : به مقدار لازم 
  • روغن مایع : یک چهارم پیمانه 
  • نمک : خیلی کم 

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط

  • پنیر پیتزای مخلوط  ( یعنی مخلوطی از انواع پنیرهای مزه و کش دار)
  • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
  • پیاز خرد شده  : 1 عدد
  • قارچ : 2 تا 3 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی : نگینی خرد شده  مجموعا  2 ق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی فیله شده : 1 ق مربا خوری
  •  سس تند گوجه فرنگی : 2 ق غ
  • آویشن : به مقدار لازم
  •  نمک و فلفل : به میزان کافی
  • ذرت و زیتون : برای تزیین پیتزای شما

مطالب پیشنهادی:

– طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی + عکس

– طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور + نکات مهم + شناسایی روش های تقلب

– طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی

طرز تهیه کامل پیتزا مخلوط

 در ابتدای کار اول تخم مرغ ها را در ظرف میریزیم و سپس شیر را به آن افزوده و با روغن مایع و یه مقداری نمک ، خوب هم میزنیم .

سپس بیکینگ پودر و آرد را به ارامی اضافه میکنیم و با دست همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . 

این خمیر باید به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم قرار بگیرد تا پف کند .

پس از اماده شدن خمیر ، ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با روغن مایع کمی چرب میکنیم و خمیر را با کمک وردنه پهن کرده و در ظرف یا قالب میاندازیم و درون فر که از قبل ان را روشن کرده ایم به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود .  

گوشت چرخ کرده و پیاز ساطوری شده را با روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود و سپس آویشن ، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود .

روی خمیر پفکی آماده شده ی نیم پز سس کچاپ را میمالیم و کاملا سطح خمیر را سسی میکنیم و بعد تمام مواد را به ترتیب رو خمیر میچینیم و در نهایت با مقداری پنیر پیتزا رو آن را میپوشانیم و برای زیبایی و تزیین کار چند زیتون و ذرت را روی ان میگذاریم .

پیتزا ها را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت میگذاریم تا رنگ پنیر هم طلایی شود .