خب خب نوبتی هم باشه نوبت یه شیرینی فانتزی و عالیه . امروز طرز تهیه ماکرون فرانسوی رو داریم :
مواد لازم برای تهیه ماکرون فرانسوی :
- پودر بادام : 60 گرم
- سفیده تخم مرغ : 45 گرم
- پودر قند : 60 گرم
- شکر دانه ریز : 45 گرم
- رنگ خوراکی :چند قطره
- وانیل : نوک قاشق
قبل از هرکاری باید سفیده های تخم مرغ را در ظرفی قرار داده و روی آن را با سلفن ببندید .
با خلال دندادن سه تا سوراخ روی آن بزنید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا رطوبتش گرفته شود.

سفیده ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
سفیده ها را با دور تند همزن میزنیم تا سفت شود سپس شکر را تدریجی اضافه میکنیم و بعد رنگ خوراکی و وانیل را اضافه میکنیم .
سفیده ها را با دور تند همزن میزنیم تا سفت شود سپس شکر را تدریجی اضافه میکنیم و بعد رنگ خوراکی و وانیل را اضافه میکنیم .
در طرف دیگر پودر قند و پودر بادام را باهم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید آرام بهم بزنید اصلا عجله نکنید ! ( این مرحله خیلی مهمه)
در حدی که مواد خیلی شل یا خیلی سفت نباشد کافیه !
در کف فر کاغذ روغنی انداخته(از مت مخصوص ماکرون هم میتوانید استفاده کنید) سپس مواد را در قیف ریخته و با ماسوره ساده روی محل مورد نظر پایپ کنید .
سینی را دو الی سه بار روی زمین بکوبید تا حباب مواد خارج شود سپس 30 الی 45 دقیقه به آن ها استراحت دهید .
برای تست ، نوک انگشت را به مواد بزنید اگر نچسبید آماده است که در فر قرار بگیرد .
به مدت نیم ساعت در فر 130 درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم و بعد از پخت اجازه میدهیم که خنک شود .
دو به دو آن ها را به صورت ساندویچ در آورده و برای فیلینگ میتواند از گاناش تلخ ، خامه ، کرمفیل ، کارامل و… استفاده کرد .
خیلی توضیحات کاملی ارائه شده
خیلی ممنون نویسنده عزیز 🙂
کاش با جزئیات کاملتری میگفتین