اموزش درست کردن فالوده شیرازی : فالوده یکی از معروف ترین دسر های سنتی ایرانی است که با قرار دادن رشته های نازک نشاسته در مشحلول آب و شکر تهیه میشود . فالوده گاهی با بستنی نیز سرو …

طرز تهیه فالوده شیرازی (دستور اصلی) + نکات کلیدی
اموزش درست کردن فالوده شیرازی : فالوده یکی از معروف ترین دسر های سنتی ایرانی است که با قرار دادن رشته های نازک نشاسته در مشحلول آب و شکر تهیه میشود . فالوده گاهی با بستنی نیز سرو میشود و اقسام مختلفی دارد : فالوده شیرازی ، فالوده یزدی و فالوده کرمانی
مواد لازم برای تهیه فالوده :
- آب : یک و نیم لیتر
- پودر نشاسته گندم : هفتصد گرم
مواد لازم برای شربت :
- شکر : دو و نیم لیوان
- آب جوش : دو لیوان
- گلاب : نصف لیوان
طرز تهیه فالوده شیرازی :
طرز تهیه فالوده شیرازی : برای تهیه رشته فالوده ، دستگاه رشته کن نیاز است .
در ابتدا نشاسته را با دو پیمانه از آب سرد به خوبی مخلوط کنید .
باقی مانده آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا اطراف آن جوش های ریز بزند .
سپس نشاسته را یکباره به آب اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد .
این مرحله اهمیت زیادی دارد و مواد باید روی حرارت متوسط ۳۵ دقیقه پخته شود ، تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و مواد در وسط قابلمه جمع شود .
باید هنگامی که با قاشق به ته قابلمه میکشیم مواد از ظرف جدا شود .
مطالب دیگر:
– طرز تهیه شربت زعفران + خواص جادویی زعفران
– طرز تهیه آجیل میوه جات یا میوه خشک در منزل + نکته ها
– چگونه در خانه لاغر شویم ؟
– تناسب اندام در خانه + روش کاملا بدون عوارض طب سنتی
قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد را داغ در قالب بریزید .
از قبل ظرفی حاوی آب یخ ( آب باید کاملا سرد و یخ باشد ) و نشاسته ها را داخل آن رشته کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه همراه آب یخ در یخچال بماند .
برای تهیه شربت تمامی مواد گفته شده را باهم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید .
در مرحله بعد رشته ها را در شربت قرار دهید و یک ساعت دیگر در فریزر قرار دهید .
فالوده شما حاضره ، این از طرز تهیه فالوده شیرازی .
نکته : دقت کنید که مرحله تهیه نشاسته را به دقت انجام دهید و به خوبی بپزید و گرنه رشته ها در اب وا میروند .
این مقدار مواد گفته شده نسبتا زیاد است . پیشنهاد میکنم برای بار اول نصف میزان گفته شده از مواد را استفاده کنید .
سلام ممنون که هستین
خیلی خیلی مفید بود
احسنت به نویسنده این متن
واقعا خوب بود از نظر محتوا