طرز تهیه فالوده شیرازی

اموزش درست کردن فالوده شیرازی : فالوده یکی از معروف ترین دسر های سنتی ایرانی است که با قرار دادن رشته های نازک نشاسته در مشحلول آب و شکر تهیه می‌شود . فالوده گاهی با بستنی نیز سرو میشود و اقسام مختلفی دارد : فالوده شیرازی ، فالوده یزدی و فالوده کرمانی

مواد لازم برای تهیه فالوده :

  • آب : یک و نیم لیتر
  • پودر نشاسته گندم  : هفتصد گرم

مواد لازم برای شربت :

  • شکر  : دو و نیم لیوان
  • آب جوش  : دو لیوان
  • گلاب  : نصف لیوان

طرز تهیه فالوده شیرازی :

طرز تهیه فالوده شیرازی : برای تهیه رشته فالوده ، دستگاه رشته کن نیاز است .

در ابتدا نشاسته را با دو پیمانه از آب سرد به خوبی مخلوط کنید .

باقی مانده آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا اطراف آن جوش های ریز بزند .

سپس نشاسته را یکباره به آب اضافه کنید  و به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد .

این مرحله اهمیت زیادی دارد و مواد باید روی حرارت متوسط ۳۵ دقیقه پخته شود ، تا بوی خامی نشاسته گرفته شود و مواد  در وسط قابلمه جمع شود .

باید هنگامی که با قاشق به ته قابلمه میکشیم مواد از ظرف جدا شود .

مطالب دیگر:

– طرز تهیه شربت زعفران + خواص جادویی زعفران

– طرز تهیه آجیل میوه جات یا میوه خشک در منزل + نکته ها

– چگونه در خانه لاغر شویم ؟

– تناسب اندام در خانه + روش کاملا بدون عوارض طب سنتی

قالب مورد نظر را چرب کنید و مواد را داغ در قالب بریزید .

از قبل ظرفی حاوی آب یخ ( آب باید کاملا سرد و یخ باشد ) و نشاسته ها را داخل آن رشته کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه همراه آب یخ در یخچال بماند .

برای تهیه شربت تمامی مواد گفته شده را باهم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید .

در مرحله بعد رشته ها را در شربت قرار دهید و یک ساعت دیگر در فریزر قرار دهید .

فالوده شما حاضره ، این از طرز تهیه فالوده شیرازی .

نکته : دقت کنید که مرحله تهیه نشاسته را به دقت انجام دهید و به خوبی بپزید و گرنه رشته ها در اب وا میروند .

این مقدار مواد گفته شده نسبتا زیاد است . پیشنهاد میکنم برای بار اول نصف میزان گفته شده از مواد را استفاده کنید .

نوش جان

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید