طرز تهیه زولبیا به روش قنادی : یکی از شیرینی های محبوب در میان ما که اغلب در ماه رمضان بیشتر به چشم میخورد زولبیا و بامیه است .این نوع شیرینی دارای مواد مغذی زیادی است که انرژی بسیاری را …

طرز تهیه زولبیا به روش قنادی + نکات مهم ویژه ماه رمضان 1401
طرز تهیه زولبیا به روش قنادی : یکی از شیرینی های محبوب در میان ما که اغلب در ماه رمضان بیشتر به چشم میخورد زولبیا و بامیه است .این نوع شیرینی دارای مواد مغذی زیادی است که انرژی بسیاری را به بدن میدهد . اما باید توجه داشته باشید که این شیرینی ارزش غذایی بالایی ندارد و مصرف بیش از اندازه ان برای سلامتی مضر است .
شیرینی زولبیا بسیار خوشمزه و بسیار محبوب است. شیرینی زولبیا را معمولا با نشاسته و ماست درست میکنند. در ادامه با روش ساده درست کردن زولبیا آشنا میشوید.
مواد لازم برای شهد :
- شکر ۲ لیوان
- آب ۱ لیوان
- گلوکز مایع ۲ ق غ
- در صورت نیاز و نگهداری طولانی مدت جوهر لیمو هم میتوانید بزنید . (تا شکرک نزنه)
- گلاب یک چهارم لیوان
- زعفران غلیظ
طرز تهیه زولبیا به روش قنادی :
اول از همه آب را میگذاریم بجوشد .
وقتی جوشید گلاب را اضافه میکنیم و همان طور شکر را ، وقتی شکر رت اضافه کردید اصلاااااا هم نزنید تاکید میکنم .
بگذارید شکر خودش ذوب شود ، ذوب که شد زعفران و گلوکز رو به آن بزنید و یکم هم بزنید تا به قوام بیاد .
قوام که آمد از روی گاز بردارید و بگذارید یک گوشه تا سرد یا ولرم شود .
( این شهد خیلی عالی میشود ، اگر تمام نکات را رعایت کنید . )
مواد لازم برای خمیر زولبیا :
- ماست ۲ لیوان(من ماست چکیده استفاده کردم که بهتره از
- ماست معمولی استفاده شود ، یعنی ماست زیاد غلیظ نباشد)
- نشاسته گل ۲ لیوان
- سه چهارم لیوان آب(در صورتی که ماست شما مثل من چکیده باشد)
- آرد سفید حدودا نصف لیوان
- جوش شیرین یک ق غ سر صاف
- زعفران غلیظ یک ق غ
دستور تهیه ی خمیر زولبیا :
ماست و نشاسته رو با هم ترکیب میکنیم تا به خورد هم بروند و نشاسته ها حل شوند .
در این زمان اگر ماستتان چکیده بود و دیدید مواد خیلی سفته آب به آن بزنید و باز هم بزنید تا مواد روان تر شود ، (با همزن دستی هم بزنید) ، مواد یکدست که شد آرد و جوش شیرین و زعفران را به آن اضافه و خوب ترکیب کنید .
نکته مهم :
- اگه موادتان خیلی سفت شد آب کمی اضافه کنین و اگر موادتان خیلی شل شد یکم آرد را بیشتر بزنید .
- خمیر زولبیا که آماده شد حتما و صد در صد یک ساعت در دمای محیط استراحتش بدهید ،در ظرف را هم بگذارید .
- بعد جا سسی را خوب بشورید و از خمیر زولبیا داخلش بریزید .
- روغن را توی قابلمه بگذارید حسابی داغ شدد ،خمیر را در مرکز قابلمه و در یک نقطه به صورت دورانی بریزید تا مواد منسجم سرخ شود .
- یکم طلایی که شد(دقت کنید زود سرخ میشود ) از روغن برداشته و داخل شهد که سرد شده بغلتانید .
- کاملا ترد و خوشمزه میشود ، من با این روش درست کردم واقعا راضی بودم.
- برای اینکه خمیر نشود و نرم نشود ، داخل یک ظرف ریختم و در ظرف را تا چند ساعت نبستم .
- بعد در یخچال قرار دادم ، ۱۰ ساعت هم گذشت و کیفیت اولیه ی خودش را داشت اصلا هم شکرک نزد .
سوالات رایج در زمان پخت زولبیا
چرا زولبیا خیلی سفت و خشک شده؟
- زولبیا رو خیلی نازک زدین
- زولبیا رو زیادی سرخ کردین
- خیلی آرد استفاده کردین
چرا زولبیا نرم شده؟
- شربت زولبیا به اندازه کافی قوام نداشته
- موقع انداختن زولبیا داخل شربت، شربت داغ بوده
- زولبیا ها رو بلافاصله روی هم چیدین
- زولبیا ها رو داخل ظرف در بسته گذاشتین
چرا زولبیا داخل روغن شکل نمیگیرد و پهن میشود و خط خطی نمیشود؟
- روغن داغ نیست
- مایه زولبیا شل هست
- روغن کمه
چرا زولبیا داخل روغن متلاشی میشود؟
- روغن خیلی داغ شده
- مایه زولبیا شل هست
- شکل دادن زولبیا رو سریع انجام نمیدین (حرکت دورانی)
با تشکر
واقعاً عالیه
سلام. ممنون از مطالب مفیدتون
سپاسگزارم