طرز تهیه زولبیا به روش قنادی : یکی از شیرینی های محبوب در میان ما که اغلب در ماه رمضان بیشتر به چشم میخورد زولبیا و بامیه است .این نوع شیرینی دارای مواد مغذی زیادی است که انرژی بسیاری را به بدن میدهد . اما باید توجه داشته باشید که این شیرینی ارزش غذایی بالایی ندارد و مصرف بیش از اندازه ان برای سلامتی مضر است .

مواد لازم برای شهد :

  • شکر ۲ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • گلوکز مایع ۲ ق غ
  • در صورت نیاز و نگهداری طولانی مدت جوهر لیمو هم میتوانید بزنید . (تا شکرک نزنه)
  • گلاب یک چهارم لیوان
  • زعفران غلیظ

طرز تهیه زولبیا به روش قنادی :

اول از همه آب را میگذاریم بجوشد .

وقتی جوشید گلاب را اضافه میکنیم و همان طور شکر را ، وقتی شکر رت اضافه کردید اصلاااااا هم نزنید تاکید میکنم .

بگذارید شکر خودش ذوب شود ، ذوب که شد زعفران و گلوکز رو به آن بزنید و یکم هم بزنید تا به قوام بیاد .

قوام که آمد از روی گاز بردارید و بگذارید یک گوشه تا سرد یا ولرم شود .

( این شهد خیلی عالی میشود ، اگر تمام نکات را رعایت کنید . )

مواد لازم برای خمیر زولبیا :

  • ماست ۲ لیوان(من ماست چکیده استفاده کردم که بهتره از
  • ماست معمولی استفاده شود ، یعنی ماست زیاد غلیظ نباشد)
  • نشاسته گل ۲ لیوان
  • سه چهارم لیوان آب(در صورتی که ماست شما مثل من چکیده باشد)
  • آرد سفید حدودا نصف لیوان
  • جوش شیرین یک ق غ سر صاف
  • زعفران غلیظ یک ق غ

دستور تهیه ی خمیر زولبیا :

ماست و نشاسته رو با هم ترکیب میکنیم تا به خورد هم بروند و نشاسته ها حل شوند .

در این زمان اگر ماستتان چکیده بود و دیدید مواد خیلی سفته آب به آن بزنید و باز هم بزنید تا مواد روان تر شود ، (با همزن دستی هم بزنید) ، مواد یکدست که شد آرد و جوش شیرین و زعفران را به آن اضافه و خوب ترکیب کنید .

نکته مهم :

  • اگه موادتان خیلی سفت شد آب کمی اضافه کنین و اگر موادتان خیلی شل شد یکم آرد را بیشتر بزنید .
  • خمیر زولبیا که آماده شد حتما و صد در صد یک ساعت در دمای محیط استراحتش بدهید ،در ظرف را هم بگذارید .
  • بعد جا سسی را خوب بشورید و از خمیر زولبیا داخلش بریزید .
  • روغن را توی قابلمه بگذارید حسابی داغ شدد ،خمیر را در مرکز قابلمه و در یک نقطه به صورت دورانی بریزید تا مواد منسجم سرخ شود .
  • یکم طلایی که شد(دقت کنید زود سرخ میشود ) از روغن برداشته و داخل شهد که سرد شده بغلتانید .
  • کاملا ترد و خوشمزه میشود ، من با این روش درست کردم واقعا راضی بودم.
  • برای اینکه خمیر نشود و نرم نشود ، داخل یک ظرف ریختم و در ظرف را تا چند ساعت نبستم .
  • بعد در یخچال قرار دادم ، ۱۰ ساعت هم گذشت و کیفیت اولیه ی خودش را داشت اصلا هم شکرک نزد .
مطالب مشابه

پاسخی بگذارید