طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خیارشور خانگی : برای خوش طعم و ترد شدن خیارشورتون سعی کنید از خیار محلی استفاده کنید و تا حد ممکن خیار گلخانه‌ای استفاده نکنید .

برای خوش طعم و ترد شدن خیارشورتون سعی کنید از خیار محلی استفاده کنید و تا حد ممکن خیار گلخانه‌ای استفاده نکنید .

ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک موجود در نمکدان نباشه .

از نمک های کیسه ای استفاده کنید .

که بهشون نمک کیلوی میگن و دونه های این نوع نمک درشته که موجود در سوپر مارکت هاست .

اندازه گفته شده تقریبا برای سه کیلو خیار کافی میباشد .

خیار ها رو به دقت بشویید و با دستمال کاملا خشک نمایید .

دویست وپنجاه گرم سبزی مخصوص خیار شور (که شامل : ترخون ، جعفری ، ریحان ، نعنا میشود) را پاک کنید لازم به خورد کردن نیست فقط چند تکه شود کافیست .

سپس بشویید و اجازه دهید کاملا آبش برود .

  • چند عدد فلفل تند خیار شور
  • چند حبه سیر
  • آب ده لیوان دسته دار فرانسوی
  • نمک نصف لیوان یکم (بیشتر از نصف لیوان)
  • سرکه سفید یک ونیم لیوان تا دولیوان (سرکه انگور)

آب را اجازه دهید تا بجوشد ونمک را به آن اضافه کنید

بعد از جوشیدن و حل شدن ِنمک در آب

اجازه دهید تا سرد شود سپس سرکه را اضافه کنید .

و مواد را لایه لایه در شیشه بریزید .

سپس در شیشه را محکم ببنید تا هوا نده وبزارید در دمای اشپزخانه و محیطی تاریک .

بعد از یک هفته قابل خوردنه

بعد از این مدت بزارید در یخچال یا جای خنک .

حتما آب روی تمام مواد رو بگیره

اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه

بعضی از افراد خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن و میزارن خیلی هم ترد و خوشمزه میشه .

نوش جان

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید