طرز تهیه ته چین بوقلمون

طرز تهیه ته چین بوقلمون از جمله غذاهای خوشمزه و پر طرفداری ایست که در اکثر مواقع در مهمانی های مهم و رسمی از آن استفاده میشود .

گوشت بوقلمون ترکیبی از گوشت قرمز و گوشت سفیده و کلسترول خیلی کمی داره و توی خیلی غذا ها طعم خیلی خوبی داره .

در این قسمت مقدار مواد گفته شده ، مناسب برای چهار نفر است .

مواد لازم برای تهیه ته چین بوقلمون مجلسی :

  • برنج  : سه پیمانه
  • سینه کامل بوقلمون  : یک کیلو
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • گلاب  : یک فنجان
  • پیاز متوسط  : یک عدد
  • ماست چکیده  : یک پیمانه
  • کره : پنجاه گرم
  • زرشک : هشتاد گرم
  • پودر قند : یک ق چ
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • زعفران دم کرده : ۱ ق غ
  • نمک و فلفل و زردچوبه  : به میزان لازم
  • دارچین و مغز پسته : به میزان لازم

مطالب پیشنهادی:

– طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی + عکس


– طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور + نکات مهم + شناسایی روش های تقلب

– طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی

طرز تهیه ته چین بوقلمون مجلسی :

در اولین مرحله از تهیه ته چین بوقلمون ، سینه بوقلمون را در قابلمه‌ای ریخته و اجازه دهید به همراه مقداری پیاز و زردچوبه و دو لیوان آب به خوبی پخته شود .

پس از پخت کامل بوقلمون و خنک شدن ، آن را به صورت ریش ریش خرد کنید و کنار بگذارید .

در مرحله بعد ، برنج را از قبل خیس کنید و سپس آن را به همراه چند لیوان آب و نمک و روغن مایع بپزید تا به صورت نیم پز در آید .

نیم پز شدن برنج به صورتی ایست که اطراف آن نسبتا نرم و مغز آن سفت باشد ، سپس آن را آبکش کنید .

تابه ای مناسب را روی گاز قرار دهید و داخل آن روغن مایع بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود و در آن بوقلمون را به همراه فلفل و دارچین و نمک کمی تفت دهید .

در تابه کوچک دیگری زرشک را به همراه پودر قند و روغن کمی تفت دهید و کنار بگذارید .

در ظرفی مناسب زرده تخم مرغ و گلاب و زعفران دم کرده را به خوبی باهم مخلوط کنید تا بوی بد تخم مرغ کاملا گرفته شود .

سپس ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید .

در مرحله بعدی برنج را نیز به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید .

ظرف مناسب خود را برای پخت ته چین انتخاب کنید . ( قابلمه پیرکس )

ظرف خود را چرب کنید و نصف برنج را در آن بریزید و خوب فشرده کنید .

سپس بوقلمون های ریش ریش شده را به همراه زرشک در لایه بعدی بریزید و خوب فشرده کنید .

بقیه برنج باقیمانده هم در لایه آخر بریزید و با ته قاشق یا کفگیر خوب فشار دهید تا فشرده شود و کره را تکه تکه کنید در قسمت های مختلف برنج بگذارید .

روی ظرف را فویل آلمینیوم قرار دهید و آن را در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بگذارید تا ته چین بوقلمون به خوبی پخته شود .

ته چین بوقلمون شما حاضر است و میتوانید آن را به همراه زرشک و خلال پسته تزیین کنید و سرو نمایید .

* در صورتی که فر در دسترس ندارید میتوانید ته چین خود را در ظرفی از جنس تفلون به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت کم بپزید .

مطالب مشابه