ته چین بوقلمون از جمله غذاهای خوشمزه و پر طرفداری ایست که در اکثر مواقع در مهمانی های مهم و رسمی از آن استفاده میشود . در این قسمت مقدار مواد گفته شده ، مناسب برای چهار نفر است …

طرز تهیه ته چین بوقلمون رو بلدی ؟ از کلسترول کم این غذا خبر داری ؟
طرز تهیه ته چین بوقلمون از جمله غذاهای خوشمزه و پر طرفداری ایست که در اکثر مواقع در مهمانی های مهم و رسمی از آن استفاده میشود .
گوشت بوقلمون ترکیبی از گوشت قرمز و گوشت سفیده و کلسترول خیلی کمی داره و توی خیلی غذا ها طعم خیلی خوبی داره .
در این قسمت مقدار مواد گفته شده ، مناسب برای چهار نفر است .
مواد لازم برای تهیه ته چین بوقلمون مجلسی :
- برنج : سه پیمانه
- سینه کامل بوقلمون : یک کیلو
- زرده تخم مرغ : دو عدد
- گلاب : یک فنجان
- پیاز متوسط : یک عدد
- ماست چکیده : یک پیمانه
- کره : پنجاه گرم
- زرشک : هشتاد گرم
- پودر قند : یک ق چ
- روغن مایع : به میزان لازم
- زعفران دم کرده : 1 ق غ
- نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
- دارچین و مغز پسته : به میزان لازم
مطالب پیشنهادی:
– طرز تهیه ته چین مرغ ساده و مجلسی + عکس
– طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور + نکات مهم + شناسایی روش های تقلب
– طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت و سیب زمینی + نکات کلیدی
طرز تهیه ته چین بوقلمون مجلسی :
در اولین مرحله از تهیه ته چین بوقلمون ، سینه بوقلمون را در قابلمهای ریخته و اجازه دهید به همراه مقداری پیاز و زردچوبه و دو لیوان آب به خوبی پخته شود .
پس از پخت کامل بوقلمون و خنک شدن ، آن را به صورت ریش ریش خرد کنید و کنار بگذارید .
در مرحله بعد ، برنج را از قبل خیس کنید و سپس آن را به همراه چند لیوان آب و نمک و روغن مایع بپزید تا به صورت نیم پز در آید .
نیم پز شدن برنج به صورتی ایست که اطراف آن نسبتا نرم و مغز آن سفت باشد ، سپس آن را آبکش کنید .
تابه ای مناسب را روی گاز قرار دهید و داخل آن روغن مایع بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود و در آن بوقلمون را به همراه فلفل و دارچین و نمک کمی تفت دهید .
در تابه کوچک دیگری زرشک را به همراه پودر قند و روغن کمی تفت دهید و کنار بگذارید .
در ظرفی مناسب زرده تخم مرغ و گلاب و زعفران دم کرده را به خوبی باهم مخلوط کنید تا بوی بد تخم مرغ کاملا گرفته شود .
سپس ماست را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید .
در مرحله بعدی برنج را نیز به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید .
ظرف مناسب خود را برای پخت ته چین انتخاب کنید . ( قابلمه پیرکس )
ظرف خود را چرب کنید و نصف برنج را در آن بریزید و خوب فشرده کنید .
سپس بوقلمون های ریش ریش شده را به همراه زرشک در لایه بعدی بریزید و خوب فشرده کنید .
بقیه برنج باقیمانده هم در لایه آخر بریزید و با ته قاشق یا کفگیر خوب فشار دهید تا فشرده شود و کره را تکه تکه کنید در قسمت های مختلف برنج بگذارید .
روی ظرف را فویل آلمینیوم قرار دهید و آن را در فر 180 درجه به مدت یک ساعت بگذارید تا ته چین بوقلمون به خوبی پخته شود .
ته چین بوقلمون شما حاضر است و میتوانید آن را به همراه زرشک و خلال پسته تزیین کنید و سرو نمایید .
* در صورتی که فر در دسترس ندارید میتوانید ته چین خود را در ظرفی از جنس تفلون به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت کم بپزید .
مطلب بسیار خوبی بود.
احسنت به نویسنده این متن