مرغ-سوخاری-مامامی

مرغ سوخاری مامامی

یکی از غذا های خیلی خوشمزه و پر طرفدار مرغ سوخاری .
امروز آموزش مرغ سوخاری خوشمزه رو داریم :

مواد لازم برای مرغ سوخاری :

  • ران مرغ (هر تکه دیگه ای هم بخواین میتونید استفاده کنید) : به تعداد افراد
  • فلفل دلمه ای : 100 گرم
  • پیاز : یک عدد کوچک
  • سیر : 2 حبه
  • سفیده تخم مرغ : 1عدد
  • نمک : نصف قاشق چای خوری

مواد آرد سوخاری :

  • آرد سفید : 1 و نیم پیمانه
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا : نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر : نصف قاشق چای خوری
  • پودر پیاز : نصف قاشق چای خوری
  • پودر نعنا : نصف قاشق چای خوری
  • اگر ادویه ای را در دسترس ندارید به اختیار میتوانید حذف کنید .

طرز تهیه مرغ سوخاری :

تکه های مرغ مورد نظر را خوب بشورید .

تکه های مرغ را همراه فلفل دلمه ای و یک پیاز خرد شده و سیر و کمی نمک در قابلمه ای بریزید .

با مقداری آب اجازه دهید به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد .

*خیلی ها فقط مرغ رو سرخ میکنند اما با این روش کاملا مرغ پخته و مزه دار میشود .

بعد از پخته شدن مرغ ها آن ها را در ظرفی جداگانه بگذارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود .

در طرفی دیگر سفیده تخم مرغ را با کمی نمک در ظرفی بهم بزنید .

در ظرفی دیگر ادویه ها و آرد را باهم مخلوط کنید .

تکه های مرغ را به ترتیب ابتدا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید سپس با پودر سوخاری همه جای آن را بپوشانید .

این کار را سه بار تکرار کنید تا ضخامت پودر افزایش یابد .

در ظرفی با ارتفاع 2 سانتی متر روغن ریخته و اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود .

سپس تکه های مرغ را در روغن بیندازید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ ها را سرخ کنید .

زمان سرخ شدن ، حدود 15 الی 20 دقیقه است .

مرغ های سوخاری خوشمزه ما آماده است .

شما میتونید این مرغ های سوخاری را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید .

نوش جان