طرز تهیه کیک اسفنجی ساده : وقتی به موضوع تولد میرسیم اولین موضوعی که به ذهن ما میرسد کیک تولد است . همین طور که میدانید پایه اکثر کیک های حرفه ای و خوشمزه یک کیک اسفنجی …

آیا “فوت کوزه گری” طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را میدانید؟+ نکات اصلی
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده : وقتی به موضوع تولد میرسیم اولین موضوعی که به ذهن ما میرسد کیک تولد است . همین طور که میدانید پایه اکثر کیک های حرفه ای و خوشمزه یک کیک اسفنجی ساده است که امروز با دستور پخت آن همراه شما هستیم .
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ساده :
- آرد : دو پیمانه
- شکر : یک پیمانه
- شیر : یک پیمانه
- وانیل : نصف ق چ
- روغن مایع : دو سوم پیمانه
- تخم مرغ : چهار عدد
- بکینگ پودر : دو ق چ
مطالب پیشنهادی :
– طرز تهیه کاپ کیک آلبالو + خواص جالب آلبالو + نکات مهم
– طرز تهیه شربت زعفران + خواص جادویی زعفران
– دسر توت فرنگی یخی ( بستنی توت فرنگی ) پیش غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه کیک ساده اسفنجی :
در ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید .
در ظرفی سفیده های تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید تا سفید رنگ شده و فرم بگیرند .
سپس سفیده های فرم گرفته را در یخچال بگذارید .
در مرحله بعد فر را در دمای 180 درجه تنظیم کرده و روشن کنید .
زرده های تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و به همراه شکر و وانیل به خوبی مخلوط کنید تا مخلوط سفید و کش دار شود .
سپس کم کم روغن و شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید .
در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و الک کنید ، سپس به مخلوط زرده اضافه کنید .
در آخرین مرحله سفیده هم به بقیه مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید .
توجه داشته باشید که مواد را به یک سمت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند و اسفنجی شود .
قالب مورد نظر خود را به خوبی چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در آن بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید .
نکات مهم داشتن کیک اسفنجی :
توجه داشته باشید که تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند .
قبل استفاده در ظروف خود برای تهیه مایه کیک توجه کنید که ظرف ها کاملا خشک و تمیز باشند .
بسیار لذت بردم.
عالی عالی