طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده : وقتی به موضوع تولد میرسیم اولین موضوعی که به ذهن ما میرسد کیک تولد است . همین طور که میدانید پایه اکثر کیک های حرفه ای و خوشمزه یک کیک اسفنجی ساده است که امروز با دستور پخت آن همراه شما هستیم .

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ساده :

  • آرد : دو پیمانه
  • شکر : یک پیمانه
  • شیر : یک پیمانه
  • وانیل : نصف ق چ
  • روغن مایع : دو سوم پیمانه
  • تخم مرغ : چهار عدد
  • بکینگ پودر : دو ق چ

مطالب پیشنهادی :

– طرز تهیه کاپ کیک آلبالو + خواص جالب آلبالو + نکات مهم

– طرز تهیه شربت زعفران + خواص جادویی زعفران

– دسر توت فرنگی یخی ( بستنی توت فرنگی ) پیش غذای محبوب ایتالیایی

طرز تهیه کیک ساده اسفنجی :

در ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید .

در ظرفی سفیده های تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید تا سفید رنگ شده و فرم بگیرند .

سپس سفیده های فرم گرفته را در یخچال بگذارید .

در مرحله بعد فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و روشن کنید .

زرده های تخم مرغ را در ظرفی دیگر ریخته و به همراه شکر و وانیل به خوبی مخلوط کنید تا مخلوط سفید و کش دار شود .

سپس کم کم روغن و شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و الک کنید ، سپس به مخلوط زرده اضافه کنید .

در آخرین مرحله سفیده هم به بقیه مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید .

توجه داشته باشید که مواد را به یک سمت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند و اسفنجی شود .

قالب مورد نظر خود را به خوبی چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در آن بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید .

نکات مهم داشتن کیک اسفنجی :

توجه داشته باشید که تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند .

قبل استفاده در ظروف خود برای تهیه مایه کیک توجه کنید که ظرف ها کاملا خشک و تمیز باشند .

مطالب مشابه