شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های شهر قزوین است که طرفداران زیادی دارد .
این شیرینی طعم فوقالعاده دارد که مواد اصلی آن آرد نخودچی است .
این شیرینی خوشمزه یاد آور خاطرات عید است ، که در اکثر خانه ها این شیرینی یافت میشود .

طرز تهیه شیرینی نخودچی (عیدانه )+ نکات و فوت و فن
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های شهر قزوین است که طرفداران زیادی دارد .
این شیرینی طعم فوقالعاده دارد که مواد اصلی آن آرد نخودچی است .
این شیرینی خوشمزه یاد آور خاطرات عید است ، که در اکثر خانه ها این شیرینی یافت میشود .

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی :
آرد نخودچی مرغوب : پانصد گرم
کره یا روغن جامد یا روغن صاف قنادی : دویست پنجاه گرم
پودر قند : دویست پنجاه گرم
زعفران ساییده شده : یک قاشق غذاخوری
هل ساییده شده : یک قاشق چای خوری
خلال یا پودر بادام و پسته : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی نخودچی :
در ابتدا کره یا روغن قنادی را در محیط قرار دهید تا نرم شود سپس برای چند دقیقه آن را با همزن بزنید .
پودر قند را به روغن اضافه کنید و حدود چهار دقیقه با همزن بزنید .
سپس هل ساییده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
آرد نخودچی را قبل از استفاده دو تا سه بار الک کنید تا کاملا یکدست شود .
آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و آنقدر بزنید تا حالت خمیری پیدا کند .
خمیر را کمی ورز دهید اما زیاد این کار را انجام ندهید زیرا روغن می اندازد .
زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یک دست و یک رنگ شود .
برای نرم تر شدن خمیر میتوانید آن را یکبار با چرخ گوشت ، چرخ کنید .
خمیر را در نایلون قرار داده و اجازه دهید پنج الی شش ساعت استراحت کند .
دمای فر را روی 160 درجه تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید .
خمیر را با ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید و قالب دلخواهتان را در آرد بزنید و قالب بزنید .

شیرینی ها را با پودر بادام و پسته تزیین کنید و برای پانزده الی بیست پنج دقیقه در فر قرار دهید .
بعد از پخت اجازه دهید سینی و شیرینی ها خنک شوند .
شیرینی نخودچی ما آماده است .
شیرینی نخودچی های زیبا و خوشمزه را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید .
نوش جان
تشکر از دوست خوبم
دمت گرم ترکوندی
ده تا سایت خوندم تا از سایت شما به جوابم رسیدم ممنون