طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی (عیدانه )+ نکات و فوت و فن

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های شهر قزوین است که طرفداران زیادی دارد .
این شیرینی طعم فوق‌العاده دارد که مواد اصلی آن آرد نخودچی است .
این شیرینی خوشمزه یاد آور خاطرات عید است ، که در اکثر خانه ها این شیرینی یافت میشود .

امتیاز دهید post

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های شهر قزوین است که طرفداران زیادی دارد .
این شیرینی طعم فوق‌العاده دارد که مواد اصلی آن آرد نخودچی است .
این شیرینی خوشمزه یاد آور خاطرات عید است ، که در اکثر خانه ها این شیرینی یافت میشود .

اموزش-پخت-شیرینی-نخود-چی
اموزش-پخت-شیرینی-نخود-چی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی :

آرد نخودچی مرغوب : پانصد گرم

کره یا روغن جامد یا روغن صاف قنادی  : دویست پنجاه گرم

پودر قند : دویست پنجاه گرم

زعفران ساییده شده : یک قاشق غذاخوری

هل ساییده شده : یک قاشق چای خوری

خلال یا پودر بادام و پسته : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی :

در ابتدا کره یا روغن قنادی را در محیط قرار دهید تا نرم شود سپس برای چند دقیقه آن را با همزن بزنید .

پودر قند را به روغن اضافه کنید و حدود چهار دقیقه با همزن بزنید .

سپس هل ساییده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید .

آرد نخودچی را قبل از استفاده دو تا سه بار الک کنید تا کاملا یکدست شود .

آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و آنقدر بزنید تا حالت خمیری پیدا کند .

خمیر را کمی ورز دهید اما زیاد این کار را انجام ندهید زیرا روغن می اندازد .

زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یک دست و یک رنگ شود .

برای نرم تر شدن خمیر میتوانید آن را یکبار با چرخ گوشت ، چرخ کنید .

خمیر را در نایلون قرار داده و اجازه دهید پنج الی شش ساعت استراحت کند .

دمای فر را روی 160 درجه تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید .

خمیر را با ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید و قالب دلخواهتان را در آرد بزنید و قالب بزنید .

طرز-تهیه-شیرینی-نخودچی
طرز-تهیه-شیرینی-نخودچی

شیرینی ها را با پودر بادام و پسته تزیین کنید و برای پانزده الی بیست پنج دقیقه در فر قرار دهید .

بعد از پخت اجازه دهید سینی و شیرینی ها خنک شوند .

شیرینی نخودچی ما آماده است .

شیرینی نخودچی های زیبا و خوشمزه را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید .

نوش جان