طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه به روش قنادی

5/5 - (6 امتیاز)

شیرینی دانمارکی جزو پرطرفدار ترین شیرینی های موجود در بازار است که در قنادی ها نیز از فروش بالایی برخوردار است.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بسیار ساده و آسان‌ است و شما میتوانید به راحتی این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنید.

در این قسمت شما را با طرز تهیه شیرینی دانمارکی و کرم شیرینی دانمارکی آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی :

این مقدار از مواد به شما حدود پنجاه عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه می‌دهد.

  • آرد سفيد: هشتصد گرم
  • آب: یک لیوان
  • کره: سیصد گرم
  • شکر: صد گرم
  • خمیر مایه: دو غ ق
  • تخم مرغ: دو عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • روغن مایع: شصت گرم یا یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای روکش شیرینی دانمارکی:

  • کنجد: سه غ ق
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: نصف غ چ

مطالب پیشنهادی:

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی:

در ابتدا تخم مرغ ها و شکر و بقیه مواد به جز آرد را در ظرفی مناسب ریخته و به خوبی باهم مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و تا جایی ادامه دهید که خمیری سبک بدست آید و به دست نچسبد.
(برای من حدود هشتصد و پنجاه گرم آرد کافی بود)

در مرحله بعد سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید کمی آرد روی آن بپاشید و به خوبی ورز دهید.

ورز دادن را تا جایی ادامه دهید که خمیر لطیف و یکدستی داشته باشید که به دست نچسبد.

کره را بین دو لایه پلاستیک قرار دهید و با وردنه پهن کنید.

نیمی از خمیر ورز داده شده را باز کنید و کره پهن شده را روی آن قرار دهید.

نیمه دیگر خمیر را نیز روی مواد قرار دهید و باز کنید.

وقتی کره به خوبی بین دو لایه قرار گرفت، خمیر را به مدت بیست دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از استراحت بیست دقیقه خمیر آن را از یخچال خارج کنید.

چندین مرتبه خمیر را با وردنه باز کنید و جهت خلاف وردنه تا کنید سپس در یخچال بگذارید.

این کار را حدود سه بار انجام دهید و هر مرحله خمیر را دوباره در یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی:

  • شیر: نیم لیتر
  • شکر: صد گرم
  • وانیل: یک ق چ
  • گلاب: دو ق غ
  • نشاسته ذرت: سه ق غ

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی:

ابتدا همه مواد را در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید سپس روی شعله گاز قرار دهید.

تا زمان به جوش آمدن به هم زدن ادامه دهید تا مواد ته نگیرند.

وقتی مواد به جوش آمدن حدو یک دقیقه زمان می‌برد تا به غلظت فرنی برسند.

وقتی مواد به این غلظت رسیدند شعله را خاموش کنید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی:

خمیر شیرینی دانمارکی را از یخچال خارج کنید و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید.

لبه خمیر را با چاقو صاف کنید و اضافات آن را ببرید.

خمیر را به چاقو به صورت مربع های یکسان برش دهید.

داخل خمیر ها را با مقداری از کرم شیرینی دانمارکی پر کنید و خمیر را ببندید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی دانمارکی ها را با فاصله در آن بچینید.

روی شیرینی دانمارکی ها را بپوشانید و حدود پنجاه الی شصت دقیقه به آن استراحت دهید.

بعد از استراحت شیرینی ها مایعی که برای روکش آماده کرده بودید را با قلمو روی شیرینی دانمارکی ها بمالید.

فر را با دمای درجه 180 سانتی گراد گرم کنید سپس شیرینی ها را به مدت سی دقیقه در آن قرار دهید.

براق کردن شیرینی دانمارکی:

برای براق کردن شیرینی دانمارکی ها بعد از پخت آن ها را از فر در آورید و اجازه دهید کمی خنک شوند.

سپس روی آن ها را با قلمو کمی عسل رقیق ‌شده یا شربت بمالید.

نکات مهم:

آرد مورد استفاده در پخت شیرینی دانمارکی را حتما سه مرتبه الک کنید.

در طرز تهیه شیرینی دانمارکی میتوانید از شیر گرم به جای آب استفاده کنید.

برای تزئین این شیرینی میتوانید از خلال بادام، مغز تخمه یا پودر نارگیل استفاده کنید.

برای طعم بهتر شیرینی دانمارکی میتوانید در کرم یا خمیر آن از مقداری پودر هل استفاده کنید.

نو‌ش جان