طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه به روش بازاری

4.6/5 - (8 امتیاز)

طرز تهیه شیرینی کشمشی یکی از بهترین و ساده ترین دستور های پخت یک شیرینی خوشمزه است.

شیرینی کشمشی جزو شیرینی های سنتی و خشک ایران است.

این شیرینی به دو صورت نرم و خشک پخته می‌شود.

شیرینی کشمشی به دلیل اینکه میزان قند و شکر پایین دارد و در ترکیب آن از کشمش استفاده می‌شود در میان مردم طرفداران زیادی دارد.

در ادامه به مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی کشمشی و دستور پخت آن خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی:

این مقدار مناسب برای چهار نفر میباشد.

  • آرد: یک لیوان
  • کره: هفتاد و پنج گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • پودر قند: دو سوم لیوان
  • کشمش: یک چهارم لیوان

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

در مرحله نخست کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

در مرحله بعد کره نرم شده را با پودر قند و وانیل در ظرف مناسب ریخته و با همزن به خوبی مخلوط میکنیم.

آنقدر باهم مخلوط میکنیم تا مواد به صورت یکدست و کرم رنگ در بیایند.

سپس تخم مرغ را به مخلوط حاصل اضافه کرده و مجدد با همزن مخلوط میکنیم تا تخم مرغ با مواد یکدست شود.

نوبت به آرد می‌رسد در این مرحله آرد را از قبل دو الی سه بار الک کنید و طی چند مرحله کم کم به مواد اضافه کنید.

در این قسمت مواد را با قاشق یا همزن خاموش به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا آرد با مواد دیگر مخلوط شود.

مطالب پیشنهادی:

طرز تهیه زولبیا به روش قنادی

طرز تهیه دونات خانگی + آموزش کامل

طرز تهیه کیک کرمدار ، دسری مدرن و لاکچری + عکس

طرز تهیه شیرنی کشمشی:

فر را از قبل روی حرارت 160 درجه قرار دهید تا گرم شود.

کشمش ها را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و به مایع شیرینی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با همه مواد مخلوط شود.

کف سینی فر را کاغذ روغنی باندازید.

مایع شیرینی کشمشی را در قیف ریخته و به اندازه یک گردو از مواد را روی کاغذ بریزید.

این کار را با فاصله تکرار کنید.

*توجه داشته باشید که مایع شیرینی کشمشی در هنگام پخت پهن می‌شود پس فاصله شیرینی ها را به خوبی رعایت کنید.

تا پر شدن کامل سینی فر این کار را ادامه دهید.

سینی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی کشمشی ها پخته شودند.

*برای اطمینان از پخت شیرینی کشمشی به لبه آنها توجه کنید اگر طلایی بودند به معنای پخت کامل شیرنی است.

بعد از حاضر شدن شیرنی ها سینی را از فر خارج کرده.

اجازه دهید شیرینی ها در دمای محیط کمی خنک شود.

شیرینی کشمشی ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

امیدوارم که این دستور از طرز تهیه شیرینی کشمشی به خوبی به شما در پخت این شیرینی کمک کرده باشد.

نوش جان