طرز-تهیه-دال-عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس – سوپ مناسب افطار

با توجه به اینکه امسال نیز مانند چند سال گذشته، ماه رمضان در فصل گرما قرار دارد و با روزهایی طولانی رو برو هستیم، و فاصله ی افطار و شام بسیار کوتاه است، توصیه می شود افطار خود را با غذاهای سبک و …

با توجه به اینکه امسال نیز مانند چند سال گذشته، ماه رمضان در فصل گرما قرار دارد و با روزهایی طولانی رو برو هستیم، و فاصله ی افطار و شام بسیار کوتاه است، توصیه می شود افطار خود را با غذاهای سبک و آبکی مثل سوپ و آش باز کنید. یکی از این سوپ ها که کاملا مناسب این ماه رمضان است سوپ دال عدس است.

در ادامه به معرفی این سوپ مناسب افطار در روزهای گرم و دستور تهیه آن خواهیم پرداخت:

سوپ دال عدس

یک پیاز متوسط را با دوقاشق کره تفت دهید، مقداری ساقه کرفس خورد شده، هویج نگینی شده و دو حبه سیر را اضافه کرده و خوب تفت دهید، دو عدد گوجه فرنگی را پوره کرده و همراه با عصاره مرغ یا گوشت به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. حالا از ادویه های دلخواهتان استفاده کنید. این ادویه ها می تواند شامل، پودر زیره، فلفل سیاه، پودر گشنیز و کاری باشد.

حالا دال عدس یا همان عدس سرخ را اضافه کرده و دو پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید و زمان بدهید تا خوب پخته شود.

میتوانید مخلوط را میکس کرده و بصورت یکدست نیز میل کنید.

برای سرو این سوپ، میتوانید از مقداری خامه، گندم بوداده شده و گشنیز خرد شده استفاده کنید.

آموزش های بیشتر آشپزی رو در سایت مامامی در این لینک بخونید.