سیب زمینی تنوری مامامی

سیب زمینی تنوری مامامی

سیب زمینی تنوری مامامی

❤️ یکی از خوشمزه ترین و ساترین غذا های قابل تهیه برای زمان هایی که وقت کمی داریم و همچنین نمیخواییم زیاد خرج کنیم و میخواییم با کمترین هزینه یه غذای عالی بخوریم خب بریم سراغ طرز تهیه اون .

مواد لازم :
سیب زمینی : 3 عدد
روغن زیتون : 1/4 لیوان
نمک : 1 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1 قاشق چای خوری
آویشن : 1 قاشق چای خوری
گلپر : 2 قاشق چای خوری
فلفل : به مقدار دلخواه
ادویه ایتالیایی : 1 قاشق چای خوری
پاپریکا : 1 قاشق چایخوری

روش تهیه سیب زمینی تنوری مامامی :

اول از همه سیب زمینی ها رو با پوست شسته و آن ها را به شکل ورقه های هم اندازه ( حدودا با ضخامت نیم سانت ) در می آوریم .  ظرفی را پر از آب سرد و یخ کرده و سیب زمینی ها را نیم ساعت در آن قرار میدهیم . پس از نیم ساعت سیب زمینی ها را در آبکش میریزیم و اجازه میدهیم آب آن برود .

روغن زیتون را با دیگر مواد گفته شده مخلوط کرده و سپس سیب‌زمینی ها را به آن اضافه میکنیم و سپس در یخچال قرار داده و نیم ساعت به آن استراحت میدهیم .

در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و سیب زمینی ها را در آن بچینید سپس آن را تحت حرارت 240 درجه گذاشته و در مدت 30 الی 40 دقیقه اجازه میدهیم که سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند .

سیب زمینی ها را همان طور داغ در ظرف مورد نظرتان بچینید و با سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

نکات مهم :

1. میتوانید از کره نیز به جای روغن زیتون در این دستور پخت استفاده کنید .

2. در میان ادویه ها از دارچین نیز میتوانید استفاده کنید .

3. اگر دوست داشتید میتوان در یک ربع آخر پخت به سیب زمینی ها پنیر پیتزا نیز اضافه کنید .

4. برای خوش رنگ کردن سیب زمینی هایتان میتوانید از زرد چوبه یا زعفران نیز استفاده کنید .

5. قبل از چیدن سیب زمینی ها حتما در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید تا سیب زمینی ها به سینی نچسبند .

6. سیب زمینی تنوری حتما باید با پوست در فر گذاشته شود تا پوست آن به صورت برشته در بیاید اما در صورت تمایل میتوانید پوست آن را جدا کنید .

نوش جان