طرز-تهیه-کالباس

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه ، سالم و مقوی

طرز تهیه کالباس : این روزها با صحبت های بسیاری در خصوص ضرر و زیان کالباس و سوسیس های کارخانه ای رو به رو هستیم .

طرز تهیه کالباس : این روزها با صحبت های بسیاری در خصوص ضرر و زیان کالباس و سوسیس های کارخانه ای رو به رو هستیم .

اما امروز ما طرز تهیه کالباس خانگی را داریم که در سلامت و کیفیت مواد آن شکی نیست .

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی  :

  • سینه مرغ بی استخوان : 500 گرم
  • آرد ذرت : 1 ق غ
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • روغن مایع : 2 ق غ
  • سیر : 4 حبه
  • هویچ پخته شده : 2 عدد
  • ادویه ها ( مهم ) :
  • ادویه کاری 1 ق چ
  • فلفل قرمز 1 ق چ
  • فلفل سیاه 1 ق چ
  • پودر پیاز 1 ق چ
  • پودر سیر 1 ق چ
  • پودر آویشن 1 ق چ
  • پودر جوز هندی  1 ق چ
  • پودر میخک 1 ق چ
  • پودر زنجبیل 1 ق چ
  • نمک 1 ق غ

دستور تهیه کالباس خانگی :

در ابتدا برای اینکه مرغ به راحتی میکس بشه آن را تکه تکه کنید و بعد در غذا ساز یا مخلوط کن میکس کنید .

در مرحله بعد ادویه ها را به مرغ میکس شده اضافه میکنیم  و  دوباره خوب مخلوط میکنیم .

سپس سیر و زرده تخم مرغ و آرد به مواد اضافه میکنیم و حسابی مخلوط میکنیم .

بعد از مخلوط شدن مواد را از مخلوط کن خارج کرده و هویج پخته شده و نگینی  را به همراه خلال پسته  به آن ها اضافه میکنیم  و با قاشق مخلوط میکنیم .

کل مواد کالباس را در قیفی میریزیم و داخل وکیوم را پر میکنیم و سر و ته آن را با نخ پارچه ای محکم میبندیم .

توجه داشته باشین که سر و ته کالباس را محکم ببندید که هوا به داخل آن نفوذ نکند .

کالباس را داخل آب جوش میگذاریم و اجازه می دهیم یک ساعت پخته شود .

بعد از پخت اجازه دهید که خنک شود سپس به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید .

نکته  :  اگر وکیوم کالباس در دسترس ندارید  از سیلیفون استفاده کنید ، مواد را در سیلیفون بریزید و لوله کنید  و در موقع پخت دور آن را فویل آلمینیومی بپیچید .

نوش جان