طرز تهیه کالباس : این روزها با صحبت های بسیاری در خصوص ضرر و زیان کالباس و سوسیس های کارخانه ای رو به رو هستیم .

طرز تهیه کالباس خونگی خوشمزه ، سالم و مقوی
طرز تهیه کالباس : این روزها با صحبت های بسیاری در خصوص ضرر و زیان کالباس و سوسیس های کارخانه ای رو به رو هستیم .
اما امروز ما طرز تهیه کالباس خانگی را داریم که در سلامت و کیفیت مواد آن شکی نیست .
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی :
- سینه مرغ بی استخوان : 500 گرم
- آرد ذرت : 1 ق غ
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- روغن مایع : 2 ق غ
- سیر : 4 حبه
- هویچ پخته شده : 2 عدد
- ادویه ها ( مهم ) :
- ادویه کاری 1 ق چ
- فلفل قرمز 1 ق چ
- فلفل سیاه 1 ق چ
- پودر پیاز 1 ق چ
- پودر سیر 1 ق چ
- پودر آویشن 1 ق چ
- پودر جوز هندی 1 ق چ
- پودر میخک 1 ق چ
- پودر زنجبیل 1 ق چ
- نمک 1 ق غ
دستور تهیه کالباس خانگی :
در ابتدا برای اینکه مرغ به راحتی میکس بشه آن را تکه تکه کنید و بعد در غذا ساز یا مخلوط کن میکس کنید .
در مرحله بعد ادویه ها را به مرغ میکس شده اضافه میکنیم و دوباره خوب مخلوط میکنیم .
سپس سیر و زرده تخم مرغ و آرد به مواد اضافه میکنیم و حسابی مخلوط میکنیم .
بعد از مخلوط شدن مواد را از مخلوط کن خارج کرده و هویج پخته شده و نگینی را به همراه خلال پسته به آن ها اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم .
کل مواد کالباس را در قیفی میریزیم و داخل وکیوم را پر میکنیم و سر و ته آن را با نخ پارچه ای محکم میبندیم .
توجه داشته باشین که سر و ته کالباس را محکم ببندید که هوا به داخل آن نفوذ نکند .
کالباس را داخل آب جوش میگذاریم و اجازه می دهیم یک ساعت پخته شود .
بعد از پخت اجازه دهید که خنک شود سپس به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید .
نکته : اگر وکیوم کالباس در دسترس ندارید از سیلیفون استفاده کنید ، مواد را در سیلیفون بریزید و لوله کنید و در موقع پخت دور آن را فویل آلمینیومی بپیچید .
نوش جان
بسیار مطلب فوق العاده ای بود.
از مطالب مفیدتان بسیار سپاسگزارم.
عالی عالی