طرز تهیه بیسکو کیک

این روز ها کیک های زیبایی با عنوان بیسکو کیک در فضای مجازی مشاهده میکنید که طرفداران زیادی پیدا کرده.شما میتوانید این بیسکوکیک های زیبا را در خانه نیز به سادگی و با کمترین هزینه تهیه کنید. طرز تهیه بیسکو کیک رو در اینجا بخونید:

مواد لازم برای تهیه بیسکوکیک :

  • کره : 185 گرم ( به دمای محیط رسیده )
  • پودر قند : یک پیمانه
  • تخم مرغ کامل : یک عدد
  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد سه صفر قنادی : دو نیم پیمانه ( حدود 375 گرم )

طرز تهیه بیسکو کیک :

در طرز تهیه بیسکو کیک در ابتدای کار ، کره را به دمای محیط رسانده، با پودر قند به مدت پنج دقیقه با دور تند هم زن مخلوط کنید تا به صورت کرم رنگ و حجیم شده در بیاید .

سپس تخم مرغ ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگر با دور تند همزن مخلوط کنید .

در مرحله بعدی آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به خورد مواد برود به صورت خمیری درآید و از ظرف جدا شود .

خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید .

از قبل فر را با دمای 180 درجه گرم کنید .

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید .

خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت سه میلی پهن کنید و الگو مورد نظر را روی آن بگذارید .

دور تا دور آن را با کارد برش داده و اضافه های خمیر را بردارید .

بیسکو کیک را در فر قرار داده و تا زمانی که دور آن طلایی روشن شود پخت آن را ادامه دهید .

در ادامه طرز تهیه بیسکو کیک به این نکات توجه کنید:
  • اگه فر کوچکی دارید هر قسمت را جدا جدا بپزید .
  • قبل از اینکه روی بیسکو کیک ها خامه بریزید روی آن کمی آبمیوه یا آب بریزید تا کمی نرم شود .
  • بعد از تزیین کیک آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکوکیک رطوبت خامه را به خودش بگیرد .
  • مقدار مواد برای دو عدد حرف F با سایز متوسط در صورت اینکه الگو شما بزرگتر است میزان مواد را دو برابر کنید .
  • میتوانید میزان خمیری که اضافه آمده را در فریزر نگه داری کنید و بعدا به عنوان بیسکوییت مصرف کنید .

علاوه بر طرز تهیه بیسکو کیک می‌توانید دیگر دستورات آشپزی را در اینجا بخوانید.

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید