خورشت-قیمه-یزدی

طرز پخت خورشت قیمه یزدی

5/5 - (7 امتیاز)

خورشت قيمه يكي از خورشت های اصيل ايران زمین است كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي تهیه ميشود و خورشت قيمه يزدي يكي از همان خورشت های عالي با طعم و مزه بی نظیر است كه شامل :

موارد مورد نیاز و طرز تهیه خورشت قیمه یزدی :

گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است .


طبق معمول كار ما با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب برای پخت گوشت شروع ميشود .
نخود هم بهتر است كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبش را عوض كنيد و پوستش را بگيريد اما من يک راه سريع تر به شما معرفی میکنم .

نخود ها را ده دقيقه بزاريد در زودپز نيم پز شود بعد به راحتي پوستش را جدا کنید .
ميتوانید نخود را درسته یا نصف شده استفاده كنيد مثل لپه بعد به گوشت اضافه كنيد .

نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل کرده و بعد دم كنيد و به خورشت اضافه كنيد .
نيم ساعت آخر چند عدد ليموعماني را با چنگال سوراخ كنيد و و در خورشت بریزید .
يه تيكه چوب دارچين در خورشت قرار داده زیرا پودر دارچین خورشت قیمه را تيره ميكند .
مقدار نمك و فلفل را اندازه كنيد و به اندازه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد .
بسته به ذائقه خودتان در آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد .

در کل خورشت قیمه یزدی بسیار خوش طعم و لذیذ است و دارای عطر فوق العاده است .

نوش جان