طرز تهیه حلوای گردو ارومیه با بادام

طرز تهیه حلوای گردو ارومیه + نکات و فوت و فن + فیلم

3.5/5 - (32 امتیاز)

طرز تهیه حلوای گردو ارومیه رو خیلی ها دوست دارن یاد بگیرند در متن زیر میتونید این اموزش رو دنبال کنید

مواد لازم حلوای گردو ارومیه با بادام :

مغز گردوی ریز شده: یک پیمانه
آرد گندم سبوس دار: نصف پیمانه
آب : یک پیمانه
روغن زرد محلی: ٣قاشق غذاخوری
شیره انگور: به میزان لازم

مطالب مرتبط:

– طرز تهیه دونات خانگی + آموزش کامل

– آموزش انواع غذا و شیرینی خانگی ایرانی

طرز تهیه حلوای گردو :

در ظرفی ، آرد و شیره انگور را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنید. مقدار شیره باید به اندازه ای باشد که وفتی با آرد مخلوط شد شبیه ماست شود.

در قابلمه آب و مغز گردوی ریز شده را روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش آید،بعد از به جوش آمدن، ١٠ دقیقه مرتب هم زده شود. سپس مخلوط آرد و شیره آماده شده را به ظرف اضافه کرده و مرتب به هم بزنید کمی غلظت یابد. در این مرحله روغن زرد را افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا حلوای گردو آماده شود. پس از سرد شدن در ظرف ریخته و میل کنید.

مطالب مرتبط:

– آیا می‌دانید برای درمان سرفه در طب سنتی چه راه حلی پیشنهاد شده؟

– تناسب اندام در خانه + روش کاملا بدون عوارض طب سنتی

نکته:

در تهیه حلوا به جای شیره انگور، از شیره توت یا سه شیره نیز میتوان استفاده نمود.

خواص:

حلوای گردو گرم، بسیار مقوی، خونساز و سرشار از فسفر می باشد.

فیلم آموزش تهیه حلوای گردوی ارومیه :