بو دادن (شور کردن) تخمه

بهترین روش بو دادن (شور کردن) تخمه هندوانه در منزل + نکات

برای اینکه بتوانید تخمه های هندوانه را شور کنید و به عنوان یک آجیل خوشمزه و مفید مصرف کنید، لازم است موارد زیر را به ترتیب انجام دهید و به لین ترتیب یک تخمه ی ترد و خوشمزه خواهید داشت در …

4/5 - (13 امتیاز)

روش بو دادن تخمه هندوانه کاملا با تخمه آفتابگردان متفاوت است. برای اینکه بتوانید تخمه های هندوانه را شور کنید و به عنوان یک آجیل خوشمزه و مفید مصرف کنید، لازم است موارد زیر را به ترتیب انجام دهید و به لین ترتیب یک تخمه ی ترد و خوشمزه خواهید داشت.

اول

تخمه های هندوانه را جدا کنید و خوب بشویید و سپس در آفتاب خشک کنید

دوم

تخمه های خشک شده را در یک تابه که اندازه آن با مقدار تخمه ها متناسب است بریزید و روی شعله ی ملایم اجاق کاز قرار دهید.

سوم

مقداری آب (مساوی با مقدار تخمه هاا) و نمک (به ازای هر فنجان تخمه، یک قاشق غذاخوری) راربا هم مخلوط کرده و به تخمه ها اضافه کنید و اجازه بدهید خوب بپزند. لازم است تخمه ها را هم بزنید که به هم نچسبند

چهارم

بعد از تبخیر شد آب تابه را تمد تند تکان بدهید تا نمک اضافی چسبیده شدهذبه تخمهدها گرفتهرشود و سپس تخمه ها را در یک سینی ریخته و اجازه بدهید سرد

پنجم

می توانید تخمه ها را در ظرف های شیشه لی در بستهذو در جای خنک نگهداری کنید.

می توانید تخمه ها را با گلپر، آبلیمو  و… طعم دار کنید.

یه نکته خیلی مهم :

میتوانید تخمه ها و مقداری آب و نمک را مخلوط کرده و در سینی فر پخش کنید و به مدت  20ذدقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد، در فر قرار دهید تا خوب برشته شوند.