نخود پلو

اموزش پخت نخود پلو یه غذای متفاوت

5/5 - (7 امتیاز)

اگر از خوردن غذا های تکراری خسته شدید و از طرفی به خوردن غذا های خاص و متفاوت علاقه دارید ، پیشنهاد من به شما نخود پلو با گوشت میباشد .


امیدوارم که لذت ببرید .

مواد لازم برای تهیه نخود پلو :

برنج : 2 پیمانه

نخود خام : 1 نیم پیمانه

گوشت چرخ کرده : 100 گرم

پیاز داغ : 4 قاشق غذا خوری

دارچین : 1 قاشق مربا خوری

زعفران : به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

میدانیم که قبل از استفاده از حبوبات باید آن ها را خیس کنیم تا نفخ آن ها گرفته شب برای همین نخود ها را از شب قبل خیس میکینم و تا صبح چند بار آب آن را عوض میکنیم .

بعد از این کار نخود ها را با دو لیوان آب سرد در قبلمه میریزیم و اجازه میدهیم برای 1 الی 2 ساعت کاملا بپزد .

بعد از پخت ، نخود ها را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم .

حالا پیاز داغ را با نمک ، فلفل ، زردچوبه و به مقدار دلخواه دارچین (میتوانید اصلا دارچین استفاده نکنید) مخلوط کرده سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و

اجازه میدهیم گوشت خوب سرخ شده و بپزد .

طعم اصلی را پیاز داغ به این غذا میدهید اگر جزو کسانی هستید که به پیاز داغ علاقه دارید میتوانید پیاز داغ بیشتری استفاده کنید .

حالا نخود ها را که از قبل پخته اید با مقداری زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و مقداری تفت دهید .

دقت کنید که میزان تفت زیاد نباشد زیرا باعث میشود نخود ها له شوند .

برنج را به صورت آبکش درست کنید و با مایع نخود پلو خوب مخلوط کنید و د ته قابلمه ای که از قبل چرب کردید بریزید .

یک فنجان مخلوط آب روغن را دور آن بریزید و اجازه دهید برای 30 الی 45 دقیقه دَم بکشد .

نخود پلو آماده است .

شما میتونید این غذا را با ترشی سرو کنید .

نوش جان