آش رشته

آموزش تهیه آش رشته خوشمزه

امتیاز دهید post

امروز طرز تهیه آش رشته خوشمزه و پر طرفدار رو داریم که مطمینم همه شما حتی برای یکبار هم که شده طعم آن را چشیده اید .

مواد لازم برای تهیه آش رشته :

  • رشته آشی : 250 گرم
  • سبزی آشی +ریحان : 700 گرم
  • پیاز داغ : 300 گرم
  • سیر داغ : 1 پیمانه
  • نخود : 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی : 1 پیمانه
  • عدس : 1 و نیم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
  • نعنا خشک : 3 قاشق غذاخوری
  • روغن : 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش رشته :

نخود و لوبیا را باهم به مدت 12 ساعت خیس کنید و در این مدت سه بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود .
سپس باهم بپزید .

عدس را 1 ساعت خیس کنید و سپس بپزید .

نیمی از قابلمه مورد نظرتان را پر از آب کنید و لوبیا ، نخود و عدس پخته شده را در آن بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش آید .

در تابه ای روغن بریزید و سه قاشق پیاز داغ و مقداری سیر داغ را در آن بریزید سپس به آن زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کنید کمی تفت دهید تا خامی زرد چوبه از بین برود .

وقتی آب جوش آمد قبل از اضافه کردن سبزی به آن یک قاشق مرباخوری نمک به آب اضافه کنید .
سبزی خرد شده را اضافه کنید ، پیاز داغ و سیر داغی که با ادویه ها حاضر شده است را نیز به آش اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت بپزد .

بعد از پخت سبزی ، رشته آشی را نصف کرده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع بپزد .(اگر رشته دیر پز باشد ، پخت آن زمان بیشتری نیاز دارد. )

آش رشته ما آماده است .

آش را از روی حرارت برداشته و آن را در ظرق مورد نظرتان سرو کنید و با ماست(کشک)، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ تزیین کنید .

نوش جان 🙂